FANTASTISK EJENDOM LIGE PÅ BYGRÆNSEN - MASSERE AF MULIGHEDER

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Søndergade 112, 9700 Brønderslev

Søndergade 112, 9700 Brønderslev

· Liebhaveri på bygrænsen til Brønderslev
· Intelligent ejendom fra 2009
· Jordvarme, IHC, Genvex med mere
· Boligen byder på et væld af lækre materialer og spændende detaljer
· Plads til den store familie
· Alle rum har gulvvarme og lofterne er beklædt med Troldtekt for god akustik
· Unik garagebygning på hele 133m2
· Mulighed for erhverv fra ejendommen

BELIGGENHED:
Lige på den sydvestlige kant til Brønderslev ligger denne helt unikke mulighed for køb af noget helt exceptionelt. Huset ligger på alle måder godt placeret både i forhold til natur og by.

Brønderslev er den komplette by for de fleste. I løbet af få minutter er du ved skole, gymnasium, børnehave, fritidsaktiviteter, svømmehal, golfbane osv. Herudover er der gode dagligvarebutikker og både bus-og togforbindelser til Aalborg og Hjørring. Alt i alt har Brønderslev en stor palet af muligheder og aktiviteter samt en central beliggenhed midt i Vendsyssel.

Da ejendommen er beliggende som den er, vil der være mulighed for at søge om erhverv fra adressen.

BOLIG:
Ejendommen er nyopført i 2009 - og har på alle tangenter fået lidt ekstra - både på størrelse og kvalitet. Huset byder velkommen i stor hall - lyst og venligt rum, samt massere af plads til at byde velkommen. Herfra er der adgang til huset absolutte toppunkt - et helt unik og enestående leverum - køkken i åben forbindelse med stuen, her er lyst, højloftet og lækkert. Køkkenet er opført med kogeø, træfronter på skabe og skuffer, hvidevarer med rustfrie stålfronter og hvid bordplade - til køkkenet er der yderligere smart viktualierum.
Stuen på sine godt 50m2 rummer plads til det helt store langbord og store flyder sofaer. Fra stuen er tre store værelser i størrelsen omkring 15m2 pr. stk. Hertil eget badeværelse med bruseniche. Ud fra stuen er der den skønneste udestue med massere af plads og udsigt til haven. Her kan man nyde livet og hinanden. I den anden ende af huset er der fantastisk master bedroom med walk-in samt eget stort badeværelse.

Til ejendommen er der en helt fantastisk garagebygning på hele 133m2 - garagen har et væld af anvendelsesmuligheder - hele bygningen er nemlig opvarmet, her er toilet, depotrum samt værksted med dobbelt dør til haven - så er det nemt at få havetraktoren frem og tilbage.

Der er overalt gulvvarme, IHC-anlæg samt genvex.

Det her er en ejendom, der på alle måder skal opleves.

HAVE:
Helt enestående grundstørrelse på hele 2.758m2 - stor flot allé lignende indkørsel som giver huset en perfekt prompt og pragt samt mulighed for massere af biler. Kæmpe græsplæne huset rundt som muliggøre masser af udeliv med leg og boldspil - og selvfølgelig sluttelig skønne terrassemiljø bag huset, hvor man er helt sig selv.

Ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning af denne enestående mulighed - vi er klar til at fremvise dig dit næste hjem alle ugens 7 dage.
  • Bolig 212
  • Grund 2.758
  • Garage 133
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2009
Brønderslev

Velbeliggende i Vendsyssel er Brønderslev placeret med ca. 20 km. til Hjørring og ca. 25 km. til Aalborg, disse byer når man let med motorvejen og er man til anden transport end bil, er der i Brønderslev station – så både bus og tog giver rigtig gode muligheder for at komme omkring. Dog behøver man ikke at forlade byen for de daglige gøre mål – Brønderslev er en god handelsby med mange aktiviteter året rundt, flere skoler, daginstitutioner, et vælg af fritidsaktiviteter og meget mere.

Afstande
  • Indkøb 1000 m
  • Skolen 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Kristian Mortensen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen