BLOKHUS - Stort 1 plans hus på allerbedste beliggenhed i byen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Clemmi Falk Vej 11, 9492 Blokhus

Clemmi Falk Vej 11, 9492 Blokhus

· Flot renoveret
· Indflytningsklart og ligetil at flytte ind i
· Fantastisk planløsning - plads til 2 familier eller teenageafdeling
· Kan bruges til både helårs- og sommerbolig
· Nemt haveanlæg med gode terrasser
· Beliggende på rolig vej
· Super kort afstand til by og strand

BELIGGENHED:
I hjertet af Blokhus - på en af de allerbedste villaveje ligger denne skønne 1 plans villa. Området emmer af fred og ro - og alligevel har man alle Blokhus faciliteter inden for gåafstand. Uanset om I bruger huset til jeres helårshus eller sommerhus, så vil I finde denne beliggenhed interessant.

Få minutters gang fra huset ligger Blokhus Torv - hvor næsten alt hvad hjertet begærer findes. Ligeledes ligger Danmarks måske bedste badestrand, lige om hjørnet.

BOLIG:
Velkommen på Clemmi Falk Vej 11: Huset har en eminent planløsning - som vi vil tage en klassisk gennemgang af. Huset bydes fra indkørslen velkommen i stor praktisk entré, herfra stort flot badeværelse med bruseniche, fordelingsgang med adgang til det skønneste køkken/alrum i flot landlig stil - køkkenet er inddelt med praktisk grovkøkken, køkken og alrum samt udgang til god terrasse. Videre 2 gode værelser - samt stor stue med skønt lysindfald. Herfra træder vi ind i en tilbygning - som egentlig kan bruges som et hus for sig.
Tilbygningen indeholder stor flot og lys stue - i dag med mindre te-køkken installeret praktisk fordelingsgang der giver adgang til resten af rummene, disse indeholder 2 store værelser, skønt badeværelse, baggang og viktualierum.

HAVE:
Haven er indrettet på allerflotteste vis - og måske vigtigere, hvis huset skal bruges som fristed, næsten vedligeholdelsesfri. Ejer har sat sig for, at haven skal være et fristed til grill, hygge og leg. Huset har yderligere god carport.

Ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning vi er klar med nøglen alle ugens 7 dage.
  • Bolig 173
  • Grund 728
  • Carport 20
  • Udhus 5
  • Værelser 3
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1978
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 200 m
  • Stranden 750 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen