X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hundeklemmen 3, 9000 Aalborg

Hundeklemmen 3, 9000 Aalborg
Charmerende murermestervilla med attraktiv beliggenhed i Hasseris

·Charmerende flot fuldmuret murermestervilla
·Attraktiv beliggenhed centralt i Hasseris
·Gåafstand til Gl. Hasseris Skole
·Tæt på Hasseris Bymidte og Kridtgraven
·Stor stue, alrum og køkken i åben forbindelse
·Stort soveværelse og 3 store værelser fordelt på to afdelinger
·Godt udhus samt carport med direkte indgang til entréen
·Lukket have med frugttræer, drivhus og egen kælkebakke.


Denne flotte villa i Hasseris imponerer længe før, I bevæger jer indenfor i den lyse og indbydende familiebolig. Allerede fra den rolige villavej centralt i Hasseris er det nemlig umuligt ikke at lade sig charmere af den velholdte rødstensfacade, det matchende tegltag og de ekstrastore dannebrogsvinduer, som tilsammen gør huset til et pragteksempel på en murermestervilla.

Ejendommen matcher sine omgivelser flot, og fra det rolige og attraktive kvarter får I gåafstand til alt, hvad I har brug for i hverdagen. Børnene kan endda gå til Gl. Hasseris Skole sammen med kammeraterne fra området på under ti minutter uden at skulle krydse befærdede veje, og KFUM Hallen med fodboldbaner venter også lige i nærheden. Det samme gælder de mange gode tilbud i Hasseris Bymidte samt Kridtgraven, hvor I kan tage en forfriskende dukkert.

Villaen er fuldmuret, og indenfor fortsætter den charmerende og genneførte stil med gulve af massivt træ, solide fyldningsdøre og en brændeovn, der giver både varme og ekstra hyggelig stemning i husets centrale samlingspunkt: Et skønt opholdsmiljø med stue, alrum og køkken i åben forbindelse. Villaens ialt 168 m2 bolig er incl. nyere tilbygning fra år 2008. Villaen har gennemgået flere renoveringer - bl.a. renoveret krybekælder, nyere gulve, nyere badeværelse på 1. sal og huset er omfuget i år 2016.

Boligen byder på et stort soveværelse med masser af skabsplads og yderligere 3 store gode værelser, ligeledes med masser af skabsplads. Huset rummer 2 badeværelser, hvoraf 1 er forberedt til lille karbad, som på yderst familievenlig vis fordeler sig ligeligt på førstesalen og i stueplan. Stueplan rummer også et bryggers samt en entré med adgang direkte til husets carport. I får også et godt udhus, der er indrettet med et værksted og masser af opbevaringsplads.

Haven er en sand oase, som ligger uforstyrret bag huset. Her kan I glæde jer til at nyde udelivet på de to solrige terrasser og høste de hjemmedyrkede lækkerier fra drivhuset og et gammelt, gavmildt æbletræ. Haven er desuden inddelt i forskellige plateauer, så I får også jeres egen private kælkebakke.

Kontakt os allerede i dag, hvis I kunne tænke jer at se nærmere på både huset, haven og de skønne omgivelser i Hasseris - vi glæder os til at byde jer velkommen ved en fremvisning.
 • Bolig 168
 • Grund 738
 • Carport 17
 • Udhus 35
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1928 / 2008
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Det var især husets charmerende murermesterstil, vi faldt for, og den har vi sørget for at holde fokus på ved de opdateringer, vi har lavet. Stedet føles virkelig som en oase, fordi det ligger så centralt, men samtidig er der den gamle, lukkede have, hvor man kan nyde udelivet helt ugeneret.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Aalborg Golfklub 3 km
 • Hasseris Bymidte 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen