Ren idyl på denne cirka 5.000 m2 skovparcel i det attraktive Guldbæk

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Guldbæk, Skodshøj 9, 9530 Støvring

Guldbæk
Skodshøj 9, 9530 Støvring
Ren idyl på denne cirka 5.000 m2 skovparcel i det attraktive Guldbæk

· I skovens dybe stille ro
· Fantastisk beliggenhed
· Egen tennisbane
· Skønt køkken/al-rum
· Stor og hyggelig opholdsstue med brændeovn
· Mange gode værelser


BELIGGENHED:
Sjældent udbudt idyllisk villa på skovparcel med egen tennisbane i det sydlige Guldbæk. Træk vejret dybt ned i maven, få ro på sjælen og få tid til at nyde naturen i sit fulde drag. I det samme du kører op til ejendommen, føler man at pulsen falder og man er kommet hjem.

På gårdspladsen foran huset er der 50 m2 dobbelt garage samt ca. 30 m2 udhus med carport. Ejendommen er på hele 219 m2 bolig i stueplan samt 133 m2 i underetagen i flot standard. I underetagen har sælger indrettet sig med værksted, opbevaringsrum, fyrrum, bryggers, gildesal og flere gode disponible værelser.

Overetagen byder på stor entré, hvor gæster kan føle sig rigtig velkommen. Ellers er der også den dejlige store bagindgang der også giver adgang til underetagen. Husets omdrejningspunkt er helt klart det store køkken-/alrum hvor hele familien vil samles og hvorfra der er udgang til den sydvest-vendte terrasse. Ud af den ene længe i huset findes værelsesafdelingen med nyere pænt badeværelse med gulvvarme. Fra køkken-/alrummet er der adgang til nyere badeværelse med stor bruseniche, flotte lyse klinker og gulvvarme. Dejlig stor og hyggelig opholdsstue med brændeovn og gennem glasdørene findes spisestuen.

Villaen ligger i udkanten af det populære Guldbæk der er omgivet af smuk natur. Fra huset er der kort afstand til skoven der giver rig mulighed for gode gå og løbeture, eller en tur om vinteren på langrendsski. I Guldbæk er der bl.a. børnehave, vuggestue og friskoel. Ellers er der gode busforbindelse til Støvring med gode indkøbdsmuligheder, Godthåb/Svenstrup eller Øster Hornum med gode skolemuligheder. I Guldbæk er der en god borgerforening, der afholder arrangementer hen over året med byfest, juletræsfest m.m.

Ring og book en fremvisning af denne flotte bolig!
 • Bolig 219
 • Kælder 133
 • Grund 4.648
 • Carport 50
 • Udhus 32
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1979
Støvring

Blot 15 minutter syd for Aalborg finder du stationsbyen Støvring, der med sit naturskønne område, tiltrækker børnefamilierne, som ønsker at bo tæt på Aalborg, men alligevel med alle muligheder lige udenfor døren. I Støvring finder du 2 folkeskoler, gymnasium, et væld af fritidstilbud, bl.a. svømmehal, Kulturhus samt mange gode indkøbsmuligheder. Blot 10 minutter fra byen finder du Rold Skov og Rebild Bakker med et bredt udvalg af naturløbestier, mountainbikeruter og vandreruter samt naturlegepladser.

Afstande
 • Aalborg City 15 km
 • Aalborg Storcenter 10 km
 • Indkøb 5 km
 • Skolen 1,2 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen