Lækker, stor 3 værelses lejlighed på havnefronten med to altaner!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Carl Klitgaards Vej 27, 1. TV., 9400 Nørresundby

Carl Klitgaards Vej 27, 1. TV., 9400 Nørresundby
Lækker, stor 3 værelses lejlighed på havnefronten med to altaner!

· Skøn lejlighed i nyere ejendom fra 2008
· Fantastisk udkig over fjorden fra begge altaner
· Smukt lysindfald fra de store vinduespartier
· Utrolig velfungerende ejerforening
· nyere køkken med masser af skabsplads
· Beliggende i skønt og roligt havnemiljø
· To store altaner

BELIGGENHED:
Er du til byliv, men har du stadig en forkærlighed for en forblændede udsigt til vand? Så er denne rummelige lejlighed lige noget for dig. Lejligheden er placeret på Nørresundbys havnefront. Her kan man gå fredelige ture langs fjorden. Hvis du derimod vil en tur til Aalborg, vil du via. Kulturbroen, på gåben, kunne stå i Vestbyen på under 5 minutter. Du har alt tæt på -indkøb, skoler og div. butikker. Desuden har du fra lejligheden en forblændede udsigt over Limfjorden og over Aalborg.

BOLIG:
Velkommen indenfor i denne skønne, rummelige lejlighed beliggende på havnefronten. Når du træder ind i denne lejlighed, fornemmer du hurtigt, at der er kræset for detaljerne. Fra entréen er der adgang til soveværelset. I soveværelset er masser af skabsplads og da soveværelset er Østvendt, får du morgensolen ind af det store vinduesparti, desuden har du fra soveværelset adgang til lejlighedens ene altan, her har du udsigt over vandet og Aalborg. Her kan man rigtig nyde en weekendmorgen i solen.
Går du længere ind i lejligheden, møder du lejlighedens hjerterum, nemlig køkken/alrummet.
I køkkenet er der masser af plads til udfoldelse og her kan man stadig være sammen med familien, selvom man laver mad i køkkenet. I køkkenet er der exceptionel meget skabsplads og her er i 2013 blevet indsat kvalitets hårde hvidevarer og ikke nok med det, der er også en Quooker. Ydermere er der fra køkkenet også adgang til den Østvendte altan. Fra køkkenet har man overblik over alrummet og stuen, her er der plads til både spiseplads og sofaarrangement. Her får man aftensolen ind af de store vinduespartier. Fra stuen er der afgang til lejlighedens store altan. Her er der plads til sommeraftner med hele familien.
Fra stuen er der adgang til lejlighedens nr. to værelse. Dette værelse er Vestvendt, så her har man udsigt til vandet og ejerforeningens gård/park miljø.
Sidst men ikke mindst har lejligheden et smukt badeværelse, i stilrene elementer og også her er der valgt kvalitetsvaskemaskine og tørretumbler, der er indsat i 2015.

Desuden medfølger et kælderrum på hele 8 kvm og en parkeringsplads lige udenfor lejligheden.
 • Bolig 99
 • Kælder 8
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2008
Nørresundby Havnefront

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Havnefronten 200 m
 • Indkøb 200 m
 • Institution, pasningsmuligheder 1 km
 • Skolen ca. 800 m

Har du spørgsmål?

Cecilie Rafn
Lejlighedsspecialist - Salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen