Citylejlighed med overskud

Østre Havnegade 40, 9. lej 2., 9000 Aalborg

Østre Havnegade 40, 9. lej 2., 9000 Aalborg
For denne boligtype gælder generelt:
· Citylejlighed med overskud
· 3.værelses med 2 altaner og fantastisk udsigt.
· Opholdsrum med køkken, spisesektion og opholdsstue.
· Master bedroom med walk in closet.
· Værelse med skabe.
· Badeværelse med vaskemaskine & tørretumbler
· Stor entré med opbevaringsmuligheder.
· 2 altaner - en åben og en med lukkede sider.

SILOEN - EN DEL AF MUSIKHUSKVARTERET
Placeringen bliver ikke bedre. Siloen ligger midt på kajen - lige dér, hvor Limfjorden slår et knæk, og udsigten over fjorden åbner sig mod øst og vest.
Samtidig befinder du dig midt i byen. Aalborgs centrum er i fuld gang med at flytte mod øst, så det er her, det hele kommer til at ske. Derfor er Siloens placering så unik. Du kan mærke byens puls, men får samtidig den ro, der følger med at bo tæt ved vandet.
Siloen ligger på første parket i Musikhuskvarteret. Aalborgs nye eksklusive kvarter, hvor alt det bedste er samlet på et sted. Liebhaveri, kultur og arkitektur af højeste kvalitet mødes i en skøn symfoni, der akkompagnerer det gode liv, som leves her på kanten af Limfjorden. Med lys, luft og fantastisk udsigt over fjordens blå vand og byens røde tage er Musikhuskvarteret den rene selvforkælelse.

I SILOEN findes denne lejlighedstyper fra 8.sal til 11.sal på 117 m2 - noget for enhver smag. Lejlighederne byder på en hyggelig atmosfære og en unik storhed. Der hører et kælderrum med til alle lejligheder, samt brugsret til fælles cykelkælder.
Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.700.000
 • Udbetaling 185.000
 • Netto 13.174
 • Ejerudgift 3.463
 • Energimærke A2020
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 117
 • Værelser 3
 • Opført 2018
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Har du spørgsmål?

Jan Drejer Pedersen
Projektsalg - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jan Drejer Pedersen. Jeg er uddannet som Ejendomsmægler, og jeg har arbejdet med salg af boliger i Aalborg kommune siden 2002. I denne periode jeg har tilegnet mig stor faglig viden indenfor salg af både villaer, lejligheder og liebhaveri, og derved har jeg fundet nyt hjem til mange mennesker i byen og oplandet. At sælge og købe fast ejendom er den største beslutning/investering en familie gør, lige meget om man køber sin første lejlighed eller sælger et hus eller landejendom. Da det er den største beslutning i livet, er det vigtigt for mig, at såvel køber og sælger føler sig trygge i en bolighandel.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen