Top-moderniseret villa - Med gulvvarme - Nær Rotunden

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Hasseris, Magnoliavej 50, 9000 Aalborg

Hasseris
Magnoliavej 50, 9000 Aalborg
· Drømmer du om en moderne villa midt i Hasseris ?
· Vil du allerhelst kunne flytte lige ind ?
· Så opfyldes alle de drømme her på Magnoliavej 50
· Perfekt indrettet villa med masse af plads
· Gennemgribende renoveret og med moderne komfort
· Du vil nyde gulvvarmen under de flotte gulve
· Stort moderne køkken/alrum med plads til at samle hele familien
· Hyggeligt soveværelse og hele 3 lyse værelser
· Skøn have og terrasser med sol fra syd og vest
· Den perfekt bolig med perfekt beliggenhed

BELIGGENHED
Magnoliavej ligger i lige midt i smørhullet ved Hasseris Bymidte, parken ved Rotunden og Gl. Hasseris Skole. Det er det perfekte sted for børnefamilierne, der nyder godt af de mange mulighed for gå- og løbetur ad stierne omkring Rotunden. Området er kendt for de mange velrenoverede villaer og den rolige beliggenhed.

INDRETNING
Allerede fra vejen lægger du mærke til villaens gennemførte stil, hvor det sort/hvid look understreger den tidløse arkitektur. Indenfor i boligen er stemning lys og luftig med hvide lofter, hvide vægge og flotte gulve i alle rum. Der er gulvvarme i alle rum undtagen i opholdsstuen.

Det skønne alrum er husets hjerte, og der er her familie og venner samles omkring langbordet. I alrummet er der lofter til kip og de flotte ovenlysvinduer giver et smukt lysindfald.

Fra alrummet er der åbent til moderne køkken holdt i hvidt og med eksklusive løsninger med grebsfrie skabsfronter, spændende koge-niche og moderne hvidevarer.
Til alt det praktiske er der indrettet hvidt bryggers med masser af skabsplads og indgang få skridt fra garagen.

Mod haven og terrasserne er der indrettet hyggelig opholdsstue, der er forsænket med 2 trin fra alrummet. Det giver en ekstra følelse af at komme ind i et ekstra hyggeligt rum, hvor tiden kan nydes i sofahjørnet.
Om sommeren står døren til terrassen åben, og udsigten over haven er skøn.

4 VÆRELSER:
Til forældrene er der dejligt soveværelse med indbyggede skabe, mens der til børnene er 2 gode lyse værelse samt ekstra værelse til kontor eller gæster.

Badeværelset er i en liga for sig med flotte løsninger og skønne detaljer. Stilen med stor lyse klinker er tidløs og går godt i spænd med bruseniche i glas og det smukke svævende bordarrangement.
 • Bolig 149
 • Grund 794
 • Garage 18
 • Udhus 9
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1959 / 1966
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Gl. Hasseris Skole 700 m
 • Hasseris Bymidte 400 m
 • Hasseris Gymnasium 800 m
 • Indkøb 400 m
 • Stolpedalsskolen 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 12 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen