Spændende villa på sydvestvendt grund - tæt på Hasseris Bymidte

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Platanvej 17, 9000 Aalborg

Platanvej 17, 9000 Aalborg
· Utrolig central beliggenhed tæt på Hasseris bymidte.
· Tæt på skole og supermarked.
· Her er plads til familien med fire værelser.
· I får et dejligt stuemiljø med dagligstue og spisestue i åben forbindelse.
· På badeværelset er der badekar.
· Til ejendommen hører både en garage og carport, så begge biler kan stå i tørvejr.
· Haven er sydvendt og får masser af sol.
· Der er en god, stor terrasse som er delvist overdækket.

Da de tidligere ejere havde kastet ét blik på huset og beliggenheden, så var de solgt. Og måske I vil være det samme. For her får I en yderst central beliggenhed på en rolig, blind vej med kun 100 meter til Hasseris bymidte. Huset har fire værelser og en dejligt stor stue, så her er god plads til børnefamilien.

Etplansvillaen fremstår i nydelig stand med gulstensfacade, hvide vinduesrammer og fladt tag med hældning. Til ejendommen hører både en carport og en garage, så begge familiens biler kan stå i tørvejr.

Hele boligen har et lyst parketgulv, på nær bryggers og badeværelse, som begge har klinkegulv. Badeværelset har desuden badekar, hvor ungerne kan have en fest inden sengetid med sæbebobler og skumbad. Huset har tre børneværelser og et stort forældresoveværelse med indbygget skabsvæg.

Køkkenet er enkelt, og hvis I ønsker et mere åbent rumforløb, kan I fjerne væggen mellem køkken og spisestue og skabe ét stort opholdsmiljø. Stuemiljøet er smart delt op med en halvvæg, så I får en spisestue og en dagligstue i forlængelse af hinanden - men alligevel adskilt.

Haven er sydvendt, så I får masser af sol at nyde på terrassen, der også har en overdækning. Taget på overdækningen har et vindue, så I kan kigge op på himlen og på de lune aftener se stjernerne. Desuden er haven dejligt nem at holde med enkel beplantning såsom roser og et æbletræ, hvor I kan høste tre slags sorter.

Udover den nære afstand til bymidten, kommer I også til at bo tæt på skole, supermarked, daginstitution og sportsfaciliteter. For det pendlende folk er der desuden både regionaltog og motorvej i en radius af cirka tre kilometer.

Kontakt os for en fremvisning.
 • Bolig 124
 • Grund 701
 • Garage 28
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1960
Rotunden i Hasseris

En oase i Hasseris. Området er traditionelt omend med visse arktektoniske kvaliteter. Midt i det hele ligger Rotunden, der er Holberg-kvarterets cirkulære grønning - et usædvanligt rart sted med stor rumlig virkning. 

Den fælles grønning har en diameter på ca. 150 meter, der afgrænses af de omgivende havers klippede hække og tre ringe af træer.

Friarealet er skabt af havearkitekten Erik Mygind, der havde et udtalt socialt engagement samt interesserede sig for børns legemuligheder og menneskers behov for frodige omgivelser.

Rotunden er en smuk oase til børn, unge som ældre - her er masser plads, rolig atomosfære og liv. 

Afstande
 • Aalborg City 3 km
 • Hasseris Bymidte 250 m
 • Hasseris Gymnasium 1 km
 • Indkøb 200 m
 • Stolpedalsskolen 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen