Erhvervsejerlejlighed - ideel som liebhaverbolig

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Algade 31, 2., 9000 Aalborg

Algade 31, 2., 9000 Aalborg
· Fantastisk beliggenhed
· Østvendt altan mod gården
· 367 m² unikke etagemeter
· Bør omdannes til liebhaverbolig
· P-plads medfølger i gården

Denne erhvervsejerlejlighed er beliggende midt på Algade i hjertet af Aalborg i en smuk palæ ejendom fra 1910. Med en attraktiv placering lige på hjørnet mellem Algade og Boulevarden og med flot udsigt over Aalborg´s midtby er man tæt forbundet med byens rige kulturliv samt de mange indkøbsmuligheder. Lejligheden er tæt beliggende på caféerne og en bred vifte af butikker, herunder både Salling og Føtex.

Lejligheden er en stor 10 - værelses lejlighed på samlet 367 m² og benyttes i dag som advokatkontor. Lejemålet forventes at gå tomt den 01.03.2018, hvorefter køber fra denne dato kan disponere over hele lejemålet. Lejemålet kan benyttes til erhvervsformål, men har med sin centrale beliggenhed potentialet til at blive en fantastisk liebhaverbolig.

Lejligheden fremtræder i flot, lys og funktionel stand med fordelingsgang til de mange rum/værelser. Lejemålet har gode velfærdsfaciliteter med stort køkken hvorfra der er udgang til østvendt altan samt indgang til stort badeværelse. Ligeledes er der gæstetoilet/kundetoilet i forbindelse med indgangspartiet.

I forbindelse med overtagelse af ejerlejligheden medfølger der en parkeringsplads i det tilhørende gårdmiljø.
  • Bolig 367
  • Værelser 10
  • Stuer 10
  • Opført 1910 / 1996
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Afstande
  • Centrum 0 m
  • Havnefronten 200 m
  • Indkøb 50 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Kim Royberg
Daglig leder, Aalborg afd.
DET BEDSTE VALG
Til toppen