Liebhaveri i særklasse - eftertragtet villavej i Indre Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris, Klostermarken 48B, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Klostermarken 48B, 9000 Aalborg

Elegant liebhaverejendom på en stor parklignende grund for enden af Klostermarken i Hasseris.
Udover et stort, indretningsvenligt beboelsesareal er der også en lækker kælder samt et stort anneks i boligkvalitet
Boligen er smagsfuldt renoveret, og det eksklusive inventar er gennemgående, ligesom man straks fornemmer den høje finish og de mange spændende detaljer
Her er brede plankegulve, smukke marmorgulve, loft til kip og flere indbyggede brændeovne - alt sammen med til at give huset en gennemført, rustik charme
Pladsen er udnyttet til perfektion med store, lyse opholdsrum, separat forældreafdeling og flere værelser og badeværelser
Udelivet får fine betingelser i den aflukkede have
Solen kan nydes i den store gårdhave, på en af de mange terrasser eller i den frodige have
Adressen bliver ikke bedre - den er på én og samme tid fredelig og alligevel tæt på Aalborg centrum, skov og kyst
I nærområdet er der flere populære skoler, indkøb og kort afstand til grønne oaser og Aalborg Havn.

Denne elegante liebhaverejendom ligger gemt væk på en stor parklignende grund for enden af Klostermarken i Hasseris - en af Aalborgs hyggeligste og mest mondæne villaveje.

Der er en helt særlig atmosfære på Klostermarken, og det skyldes ikke mindst de mange imponerende liebhavervillaer med frodige haver. Hertil kommer, at kvarteret er utroligt fredeligt og alligevel tæt på Aalborg centrum. I nærområdet er der flere populære skoler, indkøb og adskillige grønne udflugtsmål som Nordens Kridtgrav, skov samt blot en kilometer til kysten og Aalborgs pulserende havnefront.

Der er adgang til ejendommen via en smuk, brostensbelagt indkørsel, og placeringen langt tilbagetrukket på grunden skaber luft omkring huset og giver naturligvis rum til privatlivet.

Huset fremtræder utroligt harmonisk med hvidpudsede facader, store vinduespartier med sprosser og karakteristiske vinduesskodder.
Det er opført med tre længer, der åbner sig op ud til en hyggelig gårdhave og en parklignende have.

Indvendigt er boligen smagsfuldt renoveret, og det eksklusive inventar er gennemgående, ligesom man straks fornemmer den høje finish og de mange spændende detaljer. Her er eksempelvis brede plankegulve, smukke marmorgulve, loft til kip og flere indbyggede brændeovne - alt sammen med til at give huset en gennemført, rustik charme.

Udover et stort, indretningsvenligt beboelsesareal er der også en lækker kælder samt et stort anneks i boligkvalitet.

Den midterste længe er indrettet med en stue, hvor hele fire dobbeltdøre fører ud til den store gårdhave. På den måde glider inde og ude sammen. Fra stuen er der videre adgang til den vestvendte længe, hvor en imponerende opholdstue åbenbarer sig. Her er loft til kip, endnu en brændeovn samt et stort vinduesparti, som trækker havens farver ind i rummet.

Det lækre køkken-alrum er placeret i den østvendte længe - og hvilket køkken. Ikke alene er det udstyret med indbyggede hårde hvidevarer af højeste kvalitet, men det har også masser af funktionalitet i form af bord- og skabsplads. Hertil kommer de æstetiske fortrin, som matchende marmorgulve og bordplader.

Stueplan rummer også en forældreafdeling, som består af soveværelse, walk-in-closet samt eget luksusbadeværelse. Herudover er der to mindre værelser, et gæstetoilet og en entré.

Den lækre underetage er indrettet med et stort loungeområde, hvor man gennem store glaspartier kan nyde synet af vinkælderen. Herudover er der et badeværelse, et bryggers samt tre disponible rum og en entré med udgang til haven.

Annekset er opført i to plan. Nedre plan rummer et disponibelt rum med dobbeltdøre ud til haven, mens øvre plan er indrettet med et tekøkken, badeværelse samt et disponibelt rum. Foran annekset er der et stort parkeringsområde og udover flere flotte terrasser er der en stor græsplæne, der er omkranset af gamle træer.

Dette er kort sagt ægte og smagfuldt liebhaveri i Indre Hasseris.
 • Bolig 286
 • Kælder 94
 • Grund 2.507
 • Garage 42
 • Værelser 2
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Opført 1949 / 1974
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg City 1 km
 • Bådehavnen 1 km
 • Hasseris Bymidte 900 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen