Velholdt 5V’ er med tre altaner og eftertragtet adresse i Vestbyen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Vestre Fjordvej 32, 1., 9000 Aalborg

Vestre Fjordvej 32, 1., 9000 Aalborg

· Attraktiv og familievenlig beliggenhed i Vestbyen
· Tæt på fjordpark, mariner, sportsfaciliteter og butikker
· Bygningen er renoveret i 2010 og køkkenet i 2015
· Stor altan mod vest og yderligere to altaner mod gården
· Plads til 14 personer ved bordet i alrummet
· Der er mange indretningsmuligheder i de lyse og regulære rum
· Hyggelig stue og hertil hele tre soveværelser
· De store kælderrum kan bruges til hobby og opbevaring


Denne indbydende lejlighed på Vestre Fjordvej 32 er særdeles velholdt. Samtidig byder den med hele fire værelser og tre altaner på god plads både inde og ude. Til boligen hører også et par kælderrum på i alt 17 kvadratmeter, så også hobbyprojekter og opbevaring er her plads til.


I kan desuden glæde jer over, at der fra adressen i Vestbyen er kort afstand til såvel hverdagens gøremål som varierede naturoplevelser. Aalborg Frejas fodboldbaner ligger lige på den anden side af vejen, og til fods når I hurtigt både Vestre Fjordpark og de omkringliggende lystbådehavne. Det familievenlige nærområde byder endvidere på gode skoler og institutioner, og via Kastetvej kommer I hurtigt til det centrale Aalborgs butiks- og caféliv.


Lejligheden ligger på første sal i en rødmuret ejendom fra 1939, og takket være en facaderenovering og et nyt tag i 2010 præsenterer bygningen sig nydeligt. Det positive indtryk fortsætter inden døre, hvor lejligheden i oktober 2015 har fået renoveret det lyse Aubo-køkken og udskiftet hvidevarer. Fra køkkenet er der åben forbindelse til et stort alrum, og her er spisekrogen specialfremstillet efter mål, så der er plads til hele 14 personer omkring bordet.


I den tilstødende stue er det originale plankegulv smukt bevaret, og det samme gælder i det ene af værelserne. Fra stuen kan I ligesom fra det største soveværelse træde ud på den vestvendte altan, mens de to øvrige værelser har udgang til hver deres gårdvendte altan. Boligen afsluttes af et hvidt flisebadeværelse samt et entréområde med faste skabe.


Boligarealet suppleres af i alt fire kælderrum, og de mange ekstra kvadratmeter giver dejligt med ekstra plads, som man ofte mangler i en lejlighed. Om pladsen skal bruges på værksted, viktualierum eller vaskekælder bestemmer I selvfølgelig selv.


Lyder alt dette som noget for jer, så arrangerer vi gerne en fremvisning. Ring og aftal nærmere.
  • Bolig 119
  • Kælder 17
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1939 / 1990

Har du spørgsmål?

Mette Wedfald
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen