Charmerende kvalitetslejlighed i hjertet af Aalborg

City, Bispensgade 13, 2. TV., 9000 Aalborg

City
Bispensgade 13, 2. TV., 9000 Aalborg
· Elegant treværelses med originale detaljer og moderne komfort.
· Moderniseret bolig med mange kvalitetsmaterialer.
· Sofistikeret Svane-køkken med indbygget kaffemaskine.
· To gode soveværelser, hvoraf det ene har walk-in-closet.
· Uforstyrret, solbeskinnet tagterrasse.
· Skøn beliggenhed i hjertet af stemningsfulde Aalborg.
· Handelslivet er lige ved hånden med adresse på gågaden.
· Kort afstand til spisesteder, rekreative områder og havnebadet.


Det er de færreste forundt at have et hjem, hvor historiens vingesus spiller så elegant sammen med moderne komfort, som den gør i denne treværelses. Beliggenheden i hjertet af Aalborg giver jer mulighed for at have fingeren på byens puls samtidig med, at I kan sidde uforstyrret på den solbeskinnede tagterrasse.

Shoppingeventyret har I let adgang til, idet handelslivet er lige ved hånden med adresse på den stemningsfulde gågade. Pausen fra prøverum kan ske ved de summende cafémiljøer, Jomfru Ane Gade eller gastronomiske spisesteder, hvor lette frokoster og kolde forfriskninger kan nydes. Samtidig kan spadsereturen forgå langs Havnefronten, som byder på alt lige fra grønne oaser til arkitektur i verdensklasse, kulturelle seværdigheder og vandaktiviteter ved havnebadet.

En veldrevet ejerforening vedligeholder den hvidpudsede ejendom, som daterer sig tilbage til 1800. Sammen med de øvrige beboere deles I om en stor, fælles terrasse.

Solens stråler strømmer nemt ind i hjemmet, idet lejligheden ligger øverst oppe. Gennem de seneste par år er boligen moderniseret uden at gå på kompromis hverken med materialer eller originale detaljer. Synlige træbjælker skaber en indbydende atmosfære, mens loft til kip giver en enestående rumoplevelse. Overalt er der gulvvarme og Siemens-kvalitetshvidevarer - blandt andet i det sofistikerede Svane-køkken.

Madlavningen bliver til en leg, idet I får god plads til at jonglere med gryder og pander. Ovnen i arbejdshøjde og den indbyggede kaffemaskine fuldender madlavningsforholdene. Fra det store køkken-alrum er der adgang til to gode soveværelser, hvoraf det ene sågar har walk-in-closet. Badeværelset ligger praktisk separat, og dets funktionelle indretning får selv de tidligste morgentimer til at køre på skinner. Derudover består planløsningen af et pænt gæstetoilet.

Fra det store opholdsområde er der adgang til to mindre hemse. Fra den ene hems er der udgang til tagterrasse, hvor udendørsbelysningen gør det muligt, at sidde ude længe på de lune sommeraftner.

Bestil en fremvisning allerede i dag, og se det hele med egne øjne.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.295.000
 • Udbetaling 165.000
 • Netto 11.667
 • Ejerudgift 2.738
 • Varmeudgift 372
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 133
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1800 / 2013

Har du spørgsmål?

Lisa Glæsner Kyhnau
Salgs & Vurdering
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen