Liebhaverejendom i Godthåb by velegnet til liberalt erhverv /

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Godthåb, Zincksvej 31, 9230 Svenstrup J

Godthåb
Zincksvej 31, 9230 Svenstrup J

· Landlig idyl og samtidig tæt på byens faciliteter
· Smuk herskabelig ejendom med tre længer
· Præsentable ankomstforhold med flot gårdsplads
· Ejendommen er totalrenoveret i 2008 og 2009
· Super god planløsning og masser af plads inde såvel som ude
· Hovedbygning på 244 m2 og tre gode udehuse·
· Masser af muligheder for hjemmeerhverv og hobbyprojekter
· Grund på ca. 3500 m2 med en rigtigt dejlig have og solrige terrasser

Denne totalrenoverede liebhaverejendom har en perfekt beliggenhed, hvis du er på udkig efter landlig idyl og stadig ønsker at bo tæt på byen. Ejendommen er omgivet af smuk natur og åbne marker, og samtidig er du nærmest midt i Godthåb by, så du får få skridt til skole, indkøb og offentlig transport. Fra adressen er der få minutters kørsel til Aalborgs City syd, hvor du finder Nordens største shoppingscenter og et væld af spændende specialbutikker.

Ejendommen består af en hovedbygning på 244 m2 og tre store udhuse på henholdsvis 88, 112 og 161 m2. Her er med andre ord masser af plads til at drive erhverv fra hjemmeadressen eller til at udleve de pladskrævende hobbyprojekter. Som en ekstra bonus får du en grund på ca. 3500 m2, så der er masser af plads at udfolde sig på under åben himmel.

Ejendommen er under udstykning, hvorfor endeligt grundareal er anslået. Den samlede ejendom er på 6080 m2, og ejendommen udbydes nu med nærværende bygningsparcel på ca. 3500 m2 og et byggefelt på ca. 2500 m2. Det vil naturligvis være muligt at erhverve både byggefelt samt bygningsparcel.

Du ankommer til ejendommen af en smuk grusbelagt allé, der giver et meget stemningsfuldt førstehåndstryk. Ejendommen er trelænget og præsenterer sig flot med hvidpudsede facader, klassisk sadeltag og sprossevinduer.

Indvendigt i stuehuset fortsætter det gode indtryk. Her bliver du mødt af lyse, indbydende rum, og hele boligen er i utroligt flot stand. Ejendommen blev totalrenoveret i 2008 og 2009, og istandsættelsen blev foretaget med lækre kvalitetsmaterialer.

I stueplan er boligen indrettet med et stort sammenhængende dagligområde, hvor opholdsstue og køkken-alrum ligger i åben forbindelse. Køkkenet er fra Lifa og udstyret med lækre hvidevarer og køkkenø med spisedisk. Stuen er lys og rummelig, og der er direkte udgang til terrassen samt til en dejlig havestue.

Stueplan indeholder endvidere et stort værelse, et badeværelse, et bryggers og en entré med trappe til førstesalen. Heroppe er der en stor møblérbar repos, tre gode værelser og et badeværelse. Far reposen er der udgang til en skøn hævet terrasse med flot udsigt over de grønne omgivelser.

Udenfor er der skønne solterrasser og en stor og dejlig have.

Velkommen til Zincksvej 31.
  • Bolig 244
  • Grund 3.468
  • Udhus 88
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1902 / 2009

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen