Stor og charmerende lejlighed placeret i hjertet af Aalborg.

City, Bispensgade 27A, 2. TV., 9000 Aalborg

City
Bispensgade 27A, 2. TV., 9000 Aalborg
Stor og charmerende lejlighed placeret i hjertet af Aalborg

· Dejlig placering i hjertet af det livsfyldte Aalborg
· Store rum med masser af lys
· Rig mulighed for café hygge, shopping og indkøb
· 3 anvendelige rum med mange muligheder
· Flot køkken i tidløst design
· 2 badeværelser
· Adgang til multirum med billardbord og bar, som deles med underboen

BELIGGENHED:
Ejendommen er placeret i hjertet af Aalborg, her har du uendelige muligheder for at nyde byens mange bekvæmmeligheder. Det centrale Aalborg byder på mange hyggelige caféer, restauranter samt rig mulighed for shopping og indkøb.

Er du mere til naturen tilbyder lejlighedens placering og Aalborg masser af smukke arealer inden for få minutters gang.
Der er bl.a. Aalborgs flotte og topmoderne havnepromenade, hvor du kan gå langs Limfjorden og nyde maritime omgivelser. Derudover har du også mulighed for at nyde godt af de smukke grønne arealer samt parkerne i og omkring centrum - Inden for kort afstand er Kildeparken, hvor der er fyldt med liv og smuk natur om sommeren, samt hyggelige og romantiske gåture i efteråret og vinteren.
Overfor Kildeparken er Skovdalen, som byder på fred og ro midt i Aalborg. Her har man mulighed for at gå rundt og nyde godt af frisk skovluft, rigt dyreliv samt koncerter og arrangementer.

BOLIG:
Ejendommen er opført i1828, hvilket give den en fantastisk charme. Lejligheden byder på 7 værelser, 2 badeværelser, 1 tagterrasse samt altan. Når du træder ind ad døren møder du en rummelig og præsentabel entré, med masser af plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Herfra er der indgang til ét af de to badeværelser. Det første badeværelse er i lyse farver, store lyse klinker på gulvet og med et stort spejl over vasken. Her finder du desuden også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, og plads til at arbejde på. Ydermere er der fra entréen adgang til et værelse i lyse farver, med et flot plankegulv, samt adgang til en stor åben spisestue med trappe til lejlighedens 1. sal. Spisestuen er i direkte forbindelse med et stort, åben, eksklusivt samtalekøkken i tidløst design.

Gennem franske døre har du adgang til lejlighedens store lyse og smukke opholdsstue. Stuens kvadratiske form giver rig mulighed for god og nem indretning heraf. I forlængelse af stuen findes endnu et værelse, der kan bruges som hjertet begærer. Nu agerer det kontor, der byde på rolige og skønne arbejdes forhold.

Videre fra stuen er der adgang til en gang, som fører dig videre til lejlighedens andet badeværelse. Her er også adgang til soveværelset.

Ejendommens første sal er indrettet således, at når du kommer op ad trappen, komme du til en repos, fra reposen er der adgang til et stort loftrum, med rig mulighed for udnyttelse. Reposen giver desuden også adgang til det sidste værelse. For enden af værelset er der adgang til tagterrassen via et stort vinduesparti.
Den Sydvendte tagterrasse byder på stille og rolige omgivelse med smuk udkig til Budolfi kirke, samt mulighed for hyggelige sommeraftner.
Videre fra tagterrassen er det sidste opbevaringsrum
Se andre boliger med samme karakteristika
Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.600.000
 • Udbetaling 180.000
 • Netto 12.897
 • Ejerudgift 4.170
 • Varmeudgift 920
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 241
 • Værelser 6
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1828 / 1993
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Afstande
 • C. W. Obels Plads 100 m
 • Centrum 0 m
 • Havnefronten 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen