Enderækkehus med eksklusivt materialevalg på lukket vej i Universitetsparken

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Tinbergens Alle 61, 9260 Gistrup

Tinbergens Alle 61, 9260 Gistrup
· Energivenligt enderækkehus opført i 2015.
· God beliggenhed for enden af en lukket vej i Universitetsparken.
· De tre gode værelser deler ikke væg med hinanden.
· Lækkert badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.
· Flot HTH-køkken med induktionskogeplade.
· Dejligt opholdsmiljø med stor vinduespartier mod syd og vest.
· Carport og isoleret opbevaringsskur.
· To gode terrasser med sydlig og vestlig orientering.

Nyt, moderne og i rivende udvikling. Disse er blot nogle af ordene, man skal finde frem for at beskrive dette enderækkehus og det, der sker i området. Her kan I blive ejere af et lækkert og energivenligt enderækkehus for enden af en lukket vej.

I dette område omkring Aalborg Universitet er der fart på udviklingen, men ikke mere end at I har flot natur lige uden for døren. Der er desuden blot en halv kilometer til den lokale Fakta, og seks kilometer væk ligger et kæmpe udvalg af specialbutikker og spisesteder i centrum af Aalborg.

Ejendommen er opført i 2015 og byder på 125 m2 bolig med gulvvarme. Med i købet følger en carport med et tilhørende isoleret skur på i alt 26 m2, mens størstedelen af det udendørs areal består af to dejlige terrasser. Havearbejde er så godt som ikkeeksisterende.

Inden døre får I tre værelser, hvoraf et har walk-in-closet. Desuden er det værd at fremhæve, at ingen af værelserne deler væg med hinanden. Derudover får I et lækkert badeværelse og et stort opholdsområde, hvor køkken og stue er en del af samme rum. De store vinduespartier mod syd og vest inviterer lyset indenfor, hvor det rammer det nydelige gulv af massive egetræsplanker.

De to terrasser kan levere mange solskinstimer, da de vender mod syd og vest. Skulle det blive for meget, kan I altid rulle markisen ud.

Kort og godt er dette et moderne enderækkehus af høj kvalitet og med lavt energiforbrug. Book jeres fremvisning allerede i dag. • Bolig 125
 • Grund 294
 • Carport 18
 • Udhus 4
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2015
Sælger udtaler sig

De største fordele er, at der er tale om et energivenligt hus af mursten og med alu-vinduer. Der er dejlig sol på terrassen, til den går ned. Desuden er det et godt område tæt på det kommende supersygehus. Der er gode indkøbsmuligheder og skoven og naturen er tæt på, hvilket gør tilflyttere glade.
 

Afstande
 • Indkøb 500 m
 • Sport 700 m
 • Universitet 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Mette Wedfald
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen