Storslået udsigt over Hasseris og Limfjorden!

Hasseris, Ravnhøj 86, 9000 Aalborg

Hasseris
Ravnhøj 86, 9000 Aalborg
Flot udsigtsvilla beliggende på toppen af Hasseris - Storslået udsigt over Hasseris og Limfjorden

· Allerøverst på Ravnhøj finder du denne elegante villa tegnet af arkitekt Michael Morell
· Designet er unikt og vægten er lagt på maksimal udnyttelse af den smukke udsigt
· Indretningen og materialevalget er naturligvis helt i top
· Resultatet er en villa, der på alle måde opfylder drømmen om den perfekte bolig
· Det totale areal udgør hele 272 m² fordelt på 237 m² bolig og 35 m² integreret garage
· Villaen er opført i 2003, og er bl.a. ført up-to-date med nyere eksklusivt køkken fra MultiForm
· Perfekt indrettet til den moderne familie med privat forældreafdeling og egen børneafdeling
· Haveanlægget er smukt tilpasset arkitekturen, således villaens stil fortsætter i haveanlægget

BELIGGENHED:
I Aalborgs mest eksklusive område findes denne unikke ejendom. Højt hævet over Aalborg kan roen og privatlivets fred nydes sammen med familien. Ejendommen er placeret på én af de allerbedste grunde for enden af lukket vænge og direkte til smukke grønne arealer, der for altid skal bevares jf den vedtagne lokalplan.

Fra Ravnhøj er der gåafstand til b.la. Mølleparken, Hasseris Bymidte og arealerne på Sorthøj med flere gravhøje og spændende naturværdier.

STUEPLAN
Fra den brede indkørsel med dobbbelt garage ledes du til skøn præsentabel hall med dobbelt loftshøjde, således er der åben forbindelse til tagetagen. Stueplan er inddelt i privat forældreafdeling med stort mastersoveværelse, hvorfra der er udsigt over Limfjorden. Skønt masterbadeværelse og walk-in med masser af skabsplads. Der er skønt ekstra værelse eller stort kontor.

Værelsesafdeling er placeret på den anden siden af hallen, hvor du finder et lækkert gæstebadeværelse og 2 store og lyse børneværelser. Endvidere depotrum og bryggers med masser af skabe. Der er direkte udgang til garagen, således du kan gå tørskoet til bilen eller pakke denne til ferien i fred og ro.

TAGETAGE
Fra hall leder flot trappe i glas og stål til tagetagen, hvor du straks oplever den fantastiske udsigt. Overalt er udsigten over Hasseris, Limfjorden og Mølleskoven særdeles smuk. Fra alrummet er der udgang til stor bred tagterrassen, hvor du både kan nyde solnedgangen mod vest og grille på de lange sommeraftener.

Hele tagetagen er designet som ét stort rum, hvor det 18 meter lang glasparti mod vest giver både dragende udsigt og et unik lysindfald. Mod syd er der indrettet eksklusivt køkken/alrum med de bedste hvidevare fra Gaggenau og køkken i design fra MultiForm. Det er i alrummet familien og venner samles omkring langbordet, mens man om sommeren har direkte udgang til solterrassen.

Midt i rummet deler den elegante trappe tagetagen, og mod nordvest er der indrettet skøn opholdsstue på ca 50 m². Her er rigelig plads til både TV-stue og hyggeafdeling med brændeovnen.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 7.895.000
 • Udbetaling 395.000
 • Netto 29.397
 • Ejerudgift 5.442
 • Varmeudgift 2.339
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 237
 • Grund 792
 • Garage 35
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 2003
Rotunden i Hasseris

En oase i Hasseris. Området er traditionelt omend med visse arktektoniske kvaliteter. Midt i det hele ligger Rotunden, der er Holberg-kvarterets cirkulære grønning - et usædvanligt rart sted med stor rumlig virkning. 

Den fælles grønning har en diameter på ca. 150 meter, der afgrænses af de omgivende havers klippede hække og tre ringe af træer.

Friarealet er skabt af havearkitekten Erik Mygind, der havde et udtalt socialt engagement samt interesserede sig for børns legemuligheder og menneskers behov for frodige omgivelser.

Rotunden er en smuk oase til børn, unge som ældre - her er masser plads, rolig atomosfære og liv. 

Afstande
 • Aalborg City 3 km
 • Hasseris Bymidte 1 km
 • Hasseris Gymnasium 1 km
 • Indkøb 900 m
 • Stolpedalsskolen 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen