Sommerhus nær Løkken og Vesterhavet

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Trudslevvej 73, 9480 Løkken

Trudslevvej 73, 9480 Løkken

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Beliggende på stor skovgrund
· Jordarealet udgør ca. 5 HA
· Hyggelig indrettet sommerhus
· Velegnet som jagthytte eller lignende
· Stisystem til havet fra grunden
· En ejendom med masser af muligheder
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED: I det kanon attraktive område lidt syd for Løkken finder man dette særdeles velbeliggende sommerhus, en perle som meget sjældent udbydes til salg og som har uanede muligheder.
Området er beliggende få kilometer bag kysten, men alligevel har du stisystem, der går til stranden, og man finder her en helt unik og fantastisk natur som ikke fås meget bedre nogen steder.

BOLIG: Er man på udkig efter et fristed, et sted at slappe af og koble helt fra, så er dette helt unikke og fantastisk beliggende sommerhus en oplagt mulighed, her finder man fred og ro, og en skøn stemning inde midt i skoven.

Ejendommen har i de sidste ca. 30 år været kendt som KLONDYKE, et hyggeligt og helt unikt fristed som områdets spejdere har brugt som lejrplads og hvor sommerhuset har været brugt som hytte for disse aktiviteter.
De seneste år har huset dog udelukkende været brugt som sommerhus, og der har været en udlejningsaftale med Dancenter, denne er dog opsagt nu, således de kommende ejere frit kan disponere over ejendommen som de har lyst.

Selve sommerhuset er indrettet således det kan rumme ganske mange overnattende gæster, og det er særdeles velegnet til den store familie der mangler et samlingssted...

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale - kan således overtages straks.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
  • Bolig 125
  • Grund 49.068
  • Udhus 27
  • Værelser 7
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1957 / 1991
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Blokhus by 11 km
  • Løkken by 4,3 km
  • Stranden 1800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen