BLOKHUS - STORT POOLHUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Park Alle 19, 9492 Blokhus

Park Alle 19, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende pool sommerhus
· Stort og meget rummeligt indrettet
· Dejlig pool afdeling med bl.a. rutsjebane og spabad
· Kæmpe stor solgård
· God garage med muligheder
· Kort afstand til by og strand
· Opvarmes med oliefyr og solfangere
· Fantastisk god udlejning på huset

BELIGGENHED: Det hele starter allerede derhjemme, forventningerne er i top, turen går mod Blokhus, forude venter en ferie på måske flere uge, eller også er det bare er en god weekend, men stadig er forventningerne i top. Forude venter der dejlige dage med afslapning, nydelse og ren terapi for sjælen og det bliver ganske enkelt ikke skønnere i dette fantastiske pool sommerhus.
Vel ankommet til Blokhus, pakkes bilen ud og man når måske lige en dukkert i den store pool, inden man spadsere en tur ned til byens centrum, hvor det store torv er en naturlig samlingsplads for familie, venner og måske nye bekendtskaber - ferien er i sandhed i gang....

BOLIG: Dette store pool sommerhus indbyder simpelthen bare til afslapning og hygge, og lad det være sagt med det samme, her er der ikke mindre end 220 kvm. beboelse at boltre sig på, masser af værelser, gode opholdsstuer, og ikke mindst det store dejlige poolrum, som vil være det naturlige samlingspunkt når det gælder afslapning.

Huset er indrettet med 4 store dobbelt værelser samt 1 køjerum, så der er sovepladser nok, og hertil kommer to dejlige stuer som er fint sammenhængende og giver familien mulighed for at være sammen.

Det hele er beliggende på en stor grund på 2.846 kvm. og foruden de mange indendørs aktivitets muligheder, er der rig plads til familie og venner for at slå sig løs på de dejlige græsarealer ved huset.

Huset er opvarmet med oliefyr og har tillige solfangere.

UDLEJNING: Fantastisk udlejningsaftale med SOL OG STRAND, hør nærmere hos ejendomsmægleren.
Se andre boliger med samme karakteristika
Egen pool
  • Bolig 220
  • Grund 2.846
  • Garage 28
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1971 / 1975
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 900 m
  • Stranden 1200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen