Unik perle med smukt arkitekttegnet orangeri i Vodskov By

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Granlunden 31, 9310 Vodskov

Granlunden 31, 9310 Vodskov
· Gennemgribende renoveret i 2014
· Arkitektegnet orangeri med idé fra designer Søren Vester fra 2017
· Eksklusive og smukke materialer hele vejen igennem
· Perfekt indretning for børnefamilien
· Ståhøjde overalt på førstesalen
· Fuld kælder med adskillige anvendelsesmuligheder
· Velanlagt og sydvestvendt have
· Midt i Vodskov nær skole, indkøb og sportsfaciliteter

Vil I have smukke rammer og masser af plads, så får I det ikke meget bedre end her på Granlunden 31. Den indbydende villa er i 2014 gennemgribende renoveret med stilsikker hånd og gedigne materialer, og de mange kvadratmeter er funktionelt fordelt på opholdsrum i stueplan, værelsesafdeling på førstesalen samt en fuld og ganske anvendelig kælder. I 2017 er der tilbygget det skønneste orangeri, som er tegnet af arkitekt Rasmus Jensen, baseret på idé efter den kendte designer Søren Vester. Orangeriet smelter smuk og harmonisk sammen med den sydvestvendt have, og giver det mulighed for et solbeskinnet udeliv året rundt. Selv på de kolde dage, kan man i orangeriet nyde eftermiddagskaffen eller rødvinen foran brændeovnen. Alle årstider kan nydes i denne unikke og smukke arkitektur, som er helt enestående!

Villaen er attraktivt placeret på en rolig vej i det centrale Vodskov, og i en radius af bare 500 meter finder I skole, daginstitution, kultur- og idrætscenter samt flere supermarkeder. Også naturen har I lige om hjørnet, for det tager ikke mange minutter at spadsere til Møgelbjerg Plantage og resten af det storslåede skovområde ved Hammer Bakker. Desuden er der ikke meget mere end ti minutter i bil til det centrale Aalborg.

Allerede udefra giver ejendommen prøver på sine storslåede kvaliteter, for bygningen rejser sig i to fulde plan, og de store, hvide vinduespartier skaber sammen med den gule murstensfacade et flot, funktionalistisk udtryk. Vinduerne og tag fra 2008.

I forbindelse med den store istandsættelse i 2014 stod kun de rå vægge tilbage, så inden døre er det en på alle måder moderne bolig, der venter. Der er lagt gulvvarme i stueplan, og gulvene er udført i henholdsvis massiv eg fra Dinesen og hvide klinker fra Italien. Massivt egetræ er ligeledes anvendt til at fremstille det minimalistiske køkken fra Hanstholm, som desuden byder på gennemtænkte detaljer som underbelyste elementer, Quooker og bordplade i GetaCore.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til et lyst alrum, der har udgang til hævet terrasse med markise og forbindelse til den tilstødende stue via en fransk dør. I stuen kan I skyde Lacuna-foldedørene helt til side og lade boligen smelte sammen med det arkitekttegnede orangeri. Når der er brug for varme i orangeriet, kan I tænde op i pejsen, og når sommersolen bager, sørger de fuldautomatiske vinduer for god udluftning.

Stueplan rummer også et fint kontor samt et præsentabelt entréområde med tilhørende gæstetoilet og svungen trappe til førstesalens tre værelser. Det ene værelse har et smart walk-in-closet, og etagen byder endvidere på et lækkert badeværelse, der ligesom resten af boligen har Vola-armatur og eksklusiv sanitet fra Geberit.

Takket være kælderens fine loftshøjde og gode lysindfald får I masser af glæde af viktualierummet, værkstedet og de øvrige tre disponible rum. I kælderen finder I desuden et vaskerum, der er renoveret i 2016.

I den solrige have står der et flot, gammelt egetræ, og den velvalgte beplantning tæller desuden et par frugttræer og nogle højbede. Udefaciliteterne inkluderer desuden en carport med integreret skur.

Ring og aftal tid til en fremvisning, så I kan få det hele at se med egne øjne.
 • Bolig 154
 • Kælder 77
 • Grund 717
 • Carport 47
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1947 / 2014
Vodskov

Vodskov er en skøn by i Vendsyssel – ca. 15 km nord for Aalborg. Byen er idyllisk beliggende lige op ad Hammer Bakker – et skovområde med flere vandre- /og cykelruter. Vodskov har en stor skole, flere gode indkøbsmuligheder og mange idrætsaktiviteter. Vodskov betegnes som en satellitby til Aalborg og har ca. 4.500 indbyggere.  Der er gode busforbindelser til Aalborg og i bil kan du nå Aalborg på kun 10 min.

Sælger udtaler sig

Villaen er totalrenoveret i 2014, så det føles næsten som at bo i et helt nyt hus. Orangeriet er fra 2017 og alle tiders som legerum for børnene, gildesal i højtiderne og dasested om sommeren. For en familie er det også perfekt, at villaen ligger så centralt i Vodskov, at vi kan gå til det hele.

Afstande
 • Indkøb 500 m
 • Skolen 300 m
 • Skov 700 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Mette Wedfald
Butikschef, ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen