Hasseris Enge - Fuldmuret og med glaseret tegl

Hasseris Enge, Johannes Hofmeisters Vej 4, 9000 Aalborg

Hasseris Enge
Johannes Hofmeisters Vej 4, 9000 Aalborg
Helt fantastisk etplansvilla med skøn beliggenhed i Hasseris!

·Arkitekttegnet etplansvilla fra 2002
·Fuldmuret ejendom med Genvex-anlæg og gulvvarme overalt
·Kvalitetsmaterialer og mange lækre detaljer
·Supergod planløsning med master bedroom og børneafdeling
·Kæmpestor opholdsafdeling med loft til kip og skønt lysindfald
·Solrig og ugeneret have, der grænser op til grønt fællesområde
·Fredelig beliggenhed på lukket vej
·Nyere udstykning i Hasseris på grænsen mellem land og by.


Denne arkitekttegnede etplansvilla er ikke blot flot at se på: Med en gennemtænkt planløsning, en skøn rumfornemmelse og mange lækre boligdetaljer er der bestemt også taget højde for komforten og livskvaliteten her på Johannes Hofmeisters Vej i Hasseris.

Beliggenheden i en nyere udstykning giver familien frie udfoldelsesmuligheder. De yngste får nemt ved at finde legekammerater i lokalområdet - bare på jeres egen lille, lukkede vej bor der børn i alle aldre. De grønne og fredelige omgivelser giver jer fornemmelsen af at bo på landet, og samtidig er det nemt at tage turen ind til Aalborgs bymidte. I Hasseris har I alt lige fra gode daginstitutioner, skoler, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder, og fjorden kan I cykle til på knap ti minutter.

Arkitekten har fundet en velfungerende balance mellem et klassisk og moderne udtryk: Den hvide facade og det sortglaserede tegltag er forenet med store glaspartier, ovenlysvinduer og et fremskudt indgangsparti, der giver kant og personlighed til den fuldmurede ejendom.

Opførelsesåret er 2002, og takket være det grundige håndværk og lækre kvalitetsmaterialer har der ikke været behov for opdateringer siden. Huset er udstyret med Genvex-anlæg, masser af loftspots og gulvvarme overalt, og detaljer som de hvidpigmenterede askegulve såvel som det luksuriøse højglanskøkken fra SieMatic demonstrerer den smagfulde og ganske tidsløse indretning.

Planløsningen er virkelig velfungerende: Fire værelser og to badeværelser er fordelt, så forældre og børn får hver deres afdeling, og boligens bryggers er på praktisk vis placeret mellem køkkenafdelingen og den integrerede dobbeltgarage.

Køkkenet indgår sammen med alrum og stue i en kæmpestor opholdsafdeling. Med loft til kip, skønt lysindfald og en imponerende loftshøjde er rumfornemmelsen helt forrygende - og samtidig gør halvmure og nicher det nemt at indrette sig med mange hyggekroge. Som en sidebemærkning er der gjort forarbejdet, så I nemt kan installere en brændeovn til de kolde vinterdage.

Om sommeren vil I formentlig tilbringe en stor del af tiden på solterrasserne i den velanlagte have. Hvis græsplænen ikke er stor nok, kan børnene smutte gennem hækken og fortsætte legen på det tilstødende grønne fællesareal.

Velkommen til Johannes Hofmeisters Vej 4.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.650.000
 • Udbetaling 285.000
 • Netto 19.969
 • Ejerudgift 3.553
 • Varmeudgift 1.375
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 195
 • Grund 818
 • Garage 45
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 2002
Hasseris Enge

Børnemetropolen – som på rekordtid er blevet en af Aalborgs mest populære områder, idet rigtig mange børnefamilier har valgt at bosætte sig i dette skønne område. Hér er masser af grønne områder og legepladser, og børnene kan frit færdes i området via stisystemer og på de stille lukkede veje. Der er ligeledes kort afstand til skoler og børnehaver.

I Hasseris Enge kan man nyde de forskellige villaers udformning – her har arkitekterne haft mulighed for at slå en spændende streg, og boligerne er præget af individualisme og spændende tanker.

Sælger udtaler sig

Til hverdag har vi virkelig sat pris på de fredelige og børnevenlige omgivelser, men villaen fungerer også perfekt til de mere festlige lejligheder: Vi har nemt kunnet invitere 45 gæster, når vi har holdt barnedåb og konfirmation i stuen. Og gulvene er hårdføre, så de kan sagtens holde til det!

Afstande
 • Aalborg City 4,5 km
 • Aalborg Storcenter 2 km
 • Skolen 1,5 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen