Velholdt villa højt i Gug - en af de bedste udsigter!

Gug, Plutonvej 20, 9210 Aalborg SØ

Gug
Plutonvej 20, 9210 Aalborg SØ
Velholdt villa højt i Gug - en af de absolut bedste udsigter!

·Attraktiv beliggenhed i børnevenligt kvarter i Gug
·Gåafstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder
·Uspoleret panoramaudsigt fra huset og den store træterrasse
·Nyafhøvlet sildebensparketgulv i massiv egetræ i flere rum
·Velfungerende planløsning med fire værelser
·Svane-køkken fra 2015 med Corian-bordplade og vinkøleskab
·Badeværelse fra 2016 med to håndvaske og stor bruseniche
·Meget flot og anvendelig underetage med nyt te-køkken.

I et attraktivt og børnevenligt kvarter i Gug finder I denne skønne villa. Boligen ligger højt i terræn, og fra både villaen og haven får I en uspoleret panoramaudsigt over området. Samtidig er der kort afstand til indkøb, ligesom familiens mindste kommer til at trives i det fredelige kvarter med kort afstand til skole og daginstitution. Boligen er moderniseret mellem 2015 og 2017 med blandt andet nyt badeværelse og køkken samt nyafhøvlet sildebensparketgulv i massiv egetræ i husets stuer og værelser.

Villaens velfungerende planløsning opfylder perfekt familiens behov med store, lyse opholdsrum og fire gode værelser. Huset byder på en spisestue samt to sammenhængende stuer, der opdeles af en smuk pejs med kig til ilden fra begge sider. Store vinduespartier i karnappen trækker masser af dagslys ind, og i stuerne kan I indrette jer med sofaarrangement, lænestole og arbejdsplads, og i spisestuen med franske døre får I plads til et stort spisebord.

I Svane-køkkenet med hvide, grebsfri elementer og Corian-bordplade får hjemmets kok gode arbejdsbetingelser, og køkkenet byder desuden på et Smeg-køleskab og et vinkøleskab, så I altid kan have et par gode flasker vin klar til Jeres gæster.

Herudover rummer huset et gæstebadeværelse og et elegant badeværelse fra 2016, som byder på klinkegulv med gulvvarme, to håndvaske og en stor bruseniche.

I boligens meget anvendelige underetage med te-køkken og stort opholdsrum, kan I indrette Jer med f.eks. skøn teenageafdeling, hobbyrum eller andet. Ifølge BBR er 29 m2 af kælderen nemlig godkendt til bolig.

Udenfor har I altid mulighed for at finde en solplet eller en plads i læ. Den skrånende have byder nemlig på en sydvendt og fuldstændig ugeneret træterrasse på 70 m2, der er delvist overdækket, samt en nem græsplæne og en fliseterrasse med udgang fra underetagen. Til boligen hører også en dobbelt carport.

Området byder på grønne områder og gode busforbindelser til centrum af Aalborg, ligesom I lynhurtigt kommer på motorvejen.

Kontakt os, hvis vi skal vise Jer denne villa med suveræn beliggenhed og udsigt!
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.895.000
 • Udbetaling 245.000
 • Netto 17.040
 • Ejerudgift 4.048
 • Varmeudgift 1.430
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 234
 • Kælder 65
 • Grund 1.040
 • Garage 36
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Opført 1980
Gug

Gug er en bydel i det sydøstlige Aalborg - kun 4 km fra Aalborg Centrum. Gug har hele 3 skoler, flere daginstitutioner samt vuggestue. Derudover er der flere sportsklubber i Gug, bl.a. Gug Boldklub, B52, Gug Badmintonklub og ikke mindst Gug Gymnastikforening. Gug er en bydel som er i en rivende udvikling. Der udstykkes nye grunde, der bygges nye boliger, der etableres p.t. ny ”Egnsplanvej”, og der er direkte tilgang til motorvejsafkørsel mod syd- og nord i udkanten af Gug. Endvidere er der gåafstand til den flotte natur omkring Østerådalen og ikke mindst Kongshøjskoven med både løbe-/og mountainbike-ruter. 

Sælger udtaler sig

Vi faldt for boligens beliggenhed med panoramaudsigt på toppen af Gug. Fra den store, ugenerede og solrige træterrasse har vi en uspoleret udsigt over området - faktisk synes vi, at det er områdets bedste udsigt. Boligen vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne og har et magisk lys i rummene.

Afstande
 • Aalborg City 4 km
 • Indkøb 200 m
 • Institution, pasningsmuligheder 300 m
 • Skolen 600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen