BLOKHUS - Kryle Klit

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rønliensvej 9, 9492 Blokhus

Rønliensvej 9, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende sommerhus i Kryle Klit
· Super hyggeligt indrettet
· Dejligt anneks
· Ny facade beklædning på både hus og anneks
· Dejlig lukket grund
· Stor overdækket terrasse med skønt udemiljø
· Kort afstand til Blokhus by og stranden
· Udlejning igennem Sol og Strand

BELIGGENHED: Her midt i Kryle Klit ved Blokhus, finder man Rønliensvej nr. 9, et super hyggeligt og meget charmerende sommerhus, som bare indbyder til hyggelige timer og afslapning i ferier og weekends.
Kryle Klit området er et af de mest eftertragtede områder omkring Blokhus, dette skyldes både den fantastiske natur i området, men også det at området ligger i gå/cykelafstand fra både Blokhus By og ikke mindst den fantastisk strand.

BOLIG: Forestil dig en skøn sommermorgen, solen kaster sin første dovne stråler ind over området, kaffen er netop sat over, og man åbner døren til den store sydvendte terrasse og man fornemmer den helt specielle duft som Vestksyten byder på - et par rådyr står måske i bunden af grunden og kigger nysgerrigt på én... det bliver næsten ikke bedre, og tænk sig, det kan blive dit..

Allerede ved ankomsten til huset oplever man den helt specielle atmosfære der er på dette sted, adgangen sker via en kæmpe stor overdækket terrasse som er med til at give stedet et helt specielt og hyggeligt udtryk. Den nuværende ejer har her indrettet et ganske unikt og helt igennem hyggeligt miljø med stort spisebord, og ikke mindst et hyggeligt lounge område...

Vel ankommet indenfor i huset finder man en super hyggelig stue med brændeovn og loft til kip, et dejligt køkken med åben forbindelse til en god spiseafdeling, 2 hyggelige værelser, samt et godt soveværelse med direkte adgang til husets badeværelse.

I udhuset er der indrettet et fint anneks (dette er ikke registreret på BBR), samt et fint opbevaringsrum til cykler med mere.

UDLEJNING: Huset er udlejet igennem Sol og Strand.
  • Bolig 86
  • Grund 1.496
  • Carport 25
  • Udhus 8
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1960 / 1970
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2000 m
  • Stranden 1500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen