SALTUM - FANTASTISK HAVUDSIGT FRA HUSET

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Kordalsbakken 12, 9493 Saltum

Kordalsbakken 12, 9493 Saltum

· Skønt beliggende sommerhus på Kordalsbakken
· Panorama Havudsigt fra huset
· Tegnet af Arkitekt Alfred Hansen - Skagen
· Et hus der emmer af stemning og atmosfære
· Opført i de absolut bedste materialer overalt
· Store dejlige terrasser rundt om huset
· Stort anneks med eget badeværelse
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED: I et helt fantastisk og unikt beliggende område ved Saltum finder man dette helt fantastiske sommerhus, beliggende på skøn grund højt i området, således der er den mest vidunderlige udsigt til havet og klitterne.
Området er kendt for sin helt enestående natur, og byder på alt fra dejlige kuperede klitområder, store lyngsletter til stille plantager og det hele afgrænset af de helt vidunderlige strande og det fantastiske hav mod vest.

BOLIG: Når man drejer ved den flotte gamle landsbykirke i Saltum, så stiger glæden - nu ved man at målet er tæt på og det kun varer ganske få minutter inden man er fremme ved Kordalsbakken 12. Et helt unikt og flot arkitekttegnet hus, tegnet af den kendte arkitekt Alfred Hansen fra Skagen og opført i de absolut bedste materialer man kan forestille sig.

Vel ankommet til huset bliver bilen parkeret - og man kan næsten ikke vente med at komme helt op til huset, rundt om det dejlige anneks og over på terrassen og kigger ud over det helt fantastiske område med klitterne, marehalm og ikke mindste det vidunderlige Vesterhav - det bliver simpelthen ikke meget bedre og skal bare opleves..

Nå, bilen skal pakkes ud og man skal installeres i dette helt unikke og fantastiske sommerhus. Et sted der bare indbyder til fred, ro og totalafslapning - om det er ude eller inde, så er faciliteterne bare i top og her er tænkt på alle detaljerne.

Huset byder en velkommen med en indretning der tilgodeser alle, om man er alene og bare ønsker stilhed, eller det er hele familien der skal samles så er der alle muligheder, idet huset er indrettet på en helt fantastisk måde der bare skal opleves - det er ganske enkelt umuligt at lave en fyldestgørende beskrivelse af dette skønne sted.

Ring og aftal en tid så kan vi sammen opleve dette fantastiske sommerhus...

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale - kan således overtages straks.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 140
  • Grund 1.394
  • Garage 35
  • Værelser 5
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2007
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 6,5 km
  • Løkken by 8,5 km
  • Stranden 450 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen