LØKKEN SYD - skønt beliggende sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bolettevej 7, 9480 Løkken

· Skønt beliggende sommerhus
· Flot renoveret såvel ude som inde
· Dejlig lys indretning
· Store dejlige terrasser rundt om huset
· Let kuperet naturgrund
· Gå og cykelafstand til Løkken by
· Kort afstand til en af Danmarks skønneste strande
· Der er udlejningsaftale med Novasol

BELIGGENHED: I det super attraktive område LØKKEN SYD er dette charmerende og flotte fritidshus beliggende. Huset er hjemhørende på lejet grund i Johs. Sørensens Klit, og der er fra huset ganske kort afstand til en af Danmarks bedste badestrande.
Der er ligeledes kort afstand til Løkken by, hvor man finder et bredt udsnit af hyggelige specialforretninger og gode supermarkeder - og er man til en aften ude, er der et varieret udbud af restauranter og spisesteder som absolut er et besøg værd.

BOLIG: Her midt i den fantastiske natur, i det super attraktive Løkken Syd, finder man dette yderst charmerende og dejlige sommerhus.
Et skønt sted som den nuværende ejer har renoveret og istandsat således det overalt fremtræder i særdeles flot og indbydende stand.

Forestil dig en skøn sommerdag, solen bager fra en skyfri himmel, alt ånder fred og ro, og her midt i det hele er Bolettevej nr 7 beliggende - et sandt fristed, hvor der er lagt stor vægt på, at livet kan nydes til fulde og man ikke behøver bekymre sig en helt masse om græsslåning, maling og andet vedligeholdelse - da sælger allerede har taget hånd omkring det..

Huset er indrettet med en skøn rummelig entré som samtidigt er fordeling til huset tre store soveværelser, hvoraf de to er udstyret med dobbeltsenge og det sidste med ikke færre end 2 køjesenge (man har således hele 8 sovepladser i huset), og i denne del af huset finder man også et fint lille depotrum.
Fra entréen er der ligeledes adgang til husets dejlige køkken som er indrettet i åben forbindelse med en skøn opholdsstue med brændeovn og her er der i den ene afdeling af stuen indrettet en skøn spiseplads, hvorfra der er udgang til husets store dejlige terrasser.

På de fantastiske udearealer er der rig mulighed for at nyde livet til fulde - her kan man en skøn sommeraften samle familien omkring grillen og bare nyde synet af solen som går ned bag klitterne, eller man kan slappe af på en drømmeseng imens solen dovent lader sine stråler falde på en..

UDLEJNING: Der er udlejningsaftale med Novasol
  • Bolig 69
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1947 / 2015
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 2,2 km
  • Stranden 350 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen