RØDHUS - Skønt nedlagt landbrug

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhusparken 93, 9490 Pandrup

Rødhusparken 93, 9490 Pandrup

· Skønt beliggende ejendom i Rødhus
· Dejlig indrettet beboelse i 1½ plan
· Fantastisk gårdhave med flot orangeri
· Gode ladebygninger, velegnet til værksted eller lign.
· Stor dejlig grund på ca. 1½ tdr.land
· Kort afstand til plantage, hav og strand
· Ingen bopælspligt - kan således bruges som sommerhus også
· Sommerudlejes

BELIGGENHED: Her er allertiders mulighed for dig der drømme om et lækkert hus på landet - særdeles hyggeligt og dejligt sted, placeret centralt i Rødhus området og med en storslået natur som flot nabo.
Rødhus området er netop kendt for sin fantastiske natur, her har man de store flotte lyngsletter, skønne plantageområder, og ikke mindst de vidunderlige klitlandskaber der grænser op til den skønne og til dels ugenerte strand.

BOLIG: Der er her tale om et super skønt sted, der bare oser af atmosfære og som rummer en sjæl man ikke finder mange steder.
Allerede når man stiger ud af bilen og går frem mod stuehuset fornemmer man den helt unikke og fantastiske ro der hviler over dette sted.

Og lad det være sagt med det samme, det snyder ikke, så snart man åbner porten ind til den helt fantastisk gårdhave som sælger har skabt - så glemmer du alt omkring dig, og man drages til at gå på opdagelse på dette charmerende sted. Som et naturligt punktum for gårdhaven ender man i det flotte orangeri som man helt sikkert vil komme til at tilbringe mange timer i når man har erhvervet
ejendommen.

Vel fremme ved stuehuset, træder man indenfor i en flot bolig som byder på ikke færre end 220 kvm. fordelt på 1½ plan. En beboelse som er renoveret med respekt for den oprindelige stil med synlige loftsbjælker, en flot køkken der matcher boligens stil, og en 1. sal der er renoveret med loft til kip, således man får en skøn rumfornemmelse.

Beboelsen er indrettet således, at der på 1. salen er indrettet soveafdeling med ikke færre end 3 store værelser, samt et pænt badeværelse med bruser, og fin stor funktionel repos.
I stueplan finder man huset absolutte hjerterum der er totalrenoveret i 2016 med et lækkert køkken som er etableret i åben forbindelse med en skøn opholds- og spisestue, hvor den centralt placerede brændeovn er et naturligt midtpunkt.
Det er ligeledes i stueplan man finder yderligere to dejlige værelser, et fint badeværelse med kar og bruseniche, et dejligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et mindre depotrum og en lille sauna.

Udbygningerne består af en vinkelbygning der danne en naturlig om kransning af ejendommen, i denne er der indrettet depotrum samt en fin lade der let kunne indrettes til værksted eller lignende.

Endelig er der en mindre ny renoveret bygning hvor den ene af ejendommens varmekilder, nemlig stokerfyret er etableret, den anden opvarmningskilde er luft til vand pumpe og disse er med til at gøre varmeudgiften minimal.

Har man lyst til yderligere udfoldelser eller måske indrette en lille fold til et par får eller lignende, så er grunden på hele 7519 kvm. og byder på masser af muligheder.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
 • Bolig 220
 • Grund 7.519
 • Garage 21
 • Udhus 267
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1900
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
 • Blokhus by 9 km.
 • Indkøb 7 km.
 • Skolen 10 km.
 • Stranden 2500 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen