Saltum - Fårup Klitbakker - fantastisk havudsigt

Borgvej 40, 9493 Saltum

Borgvej 40, 9493 Saltum

· Skønt beliggende sommerhus
· Havudsigt fra huset og terrasserne
· Opført i helt unik og flot stil
· Stor respekt for husets originalitet
· Hyggelig og god stil i indretningen
· Fint udhus i samme stil som hovedhuset
· Kort afstand til strand og hav
· Udlejningsaftale med Feriepartner

BELIGGENHED: I det helt unikke og fantastiske område Fårup Klitbakker finder man dette yderst charmerende og hyggelige sommerhus.
Huset er beliggende på en lille stikvej hvor der kun ligger få andre huse, og dermed får man en skøn ugeneret grund med en helt fantastisk havudsigt.
Området er kendt for sin fantastiske natur og fordi man her finder noget at det smukkeste og mest kuperet terræn på kysten, og sammenholdt med den korte afstand til en af Danmarks bedste badestrande så fås det ikke meget bedre..
Vil man hurtigt til Blokhus kan dette ske ved at køre ned på stranden via nedkørslen på Borgvej som kun ligger få hundrede meter fra huset.

Når man drejer ind af Borgvej og kører ud mod havet, fornemmer man den helt specielle og skønne atmosfære der er i dette område og ruller man vinduerne ned, fornemmer man Vesterhavsduften, som bare er helt speciel, og nu ved man at man er tæt på målet, som i dette tilfælde er BORGVEJ 40, en fantastisk oase midt i det kuperede terræn..

BOLIG: Vel ankommet til Borgvej er de første tanker man gør sig, hvor er Hr. Weyse ?? her er der simpelthen så meget nostalgi, charme og ikke mindst stil, at tankerne automatisk flyver tilbage til Badehotellets tid og lade det være sagt med det samme, man bliver ikke skuffet.

Her finder man et yderst charmerende stråtækt bindingsværks sommerhus med en enestående beliggenhed og en flot havudsigt som bonus. Et hus som er flot indrettet i den helt rigtige stil og hvor der er tænkt over detaljerne og indretningen således man får et super skønt og samtidigt meget moderne hus, men stadig i den gamle flotte stil med synlige bjælker, trægulv m.m.

Huset er indrettet i 1½ plan og har ikke mindre end 4 dejlige soveværelser, et super hyggeligt køkken med adgang til en skøn opholdsstue som er indrettet med pejs, et skønt badeværelse med bruseniche, samt et fint separat toilet med håndvask.

Endvidere er der et fint udhus som er opført i samme stil som hovedbygningen og her kunne der let indrettes et gæsteanneks hvis man har behov for ekstra sovepladser.

Sælger har i 2016 etableret nyt nedsivningsanlæg.

UDLEJNING: Udlejet igennem Feriepartner.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.500.000
 • Udbetaling 175.000
 • Netto 13.059
 • Ejerudgift 3.200
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 131
 • Grund 1.796
 • Udhus 18
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 1950
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
 • Stranden 600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen