Saltum - Hyggeligt og velbeliggende sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Svendborgvej 15, 9493 Saltum

Svendborgvej 15, 9493 Saltum

· Sommerhus i Fårup Klitbakker
· Hyggeligt og godt indrettet
· Lofter til kip i alle rum
· Flot bygget ind på grunden
· Stor terrasser ved huset
· Dejlig kuperet naturgrund
· Kort afstand til strand og hav
· Ingen udlejning

BELIGGENHED: I det attraktive Fårup Klitbakker finder man dette skønne og super velindrettede sommerhus på en dejlig ugeneret grund - på en stille stikvej.
Området er beliggende midt imellem Blokhus og Saltum Strand - og er et af de mest foretrukne områder for dem der ønsker lidt af byens liv, men samtidigt ønsker fred, ro og livsnydelse.
Selve området nås enten via den asfalterede vej Borgvej der fører ud til området, eller måske via den direkte opkørsel fra stranden - hvilket gør det let at komme til og fra området på alle tider af året.

BOLIG: Er man på udkig efter et hyggeligt og autentisk sommerhus, så er huset her på Svendborgvej måske det man søger. Her finder man et super hyggeligt og yderst velbeliggende sommerhus.

Huset er opført som et vinkelhus med en stor dejlig terrasse som det naturlige samlingspunkt og her kan der tilbringes masser af timer, enten med solbadning, hygge omkring grillen eller bare ganske almindelig afslapning.

Huset er opført i midten af 70érne og fremtræder i en super hyggelig og meget autentisk stil. Her er der lagt vægt på at bevare det oprindelig udseende og ligeledes den oprindelige indretning, hvor der er tænkt over, at stuen er det naturlig samlingspunkt for familiens ferier og denne er rummelig og godt indrettet. Man finder endvidere en god entré der bl.a. fordeler pladsen til 2 af husets i alt 3 gode værelser og det er også her man finder et pænt og velholdt badeværelse med bruseniche.

Er man på udkig efter et hus i flot oprindelig stil, eller måske et sted man selv kan være med til at sætte sit præg på, så er Svendborgvej 15 lige stedet...
  • Bolig 63
  • Grund 2.045
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1976
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 3 km
  • Stranden 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen