BLOKHUS - centralt beliggende sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Kr. Thomsensvej 5, 9492 Blokhus

Kr. Thomsensvej 5, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende sommerhus
· Rummeligt og hyggeligt indrettet
· Fantastiske terrasser ved huset
· Stor dejlig grund
· Kort afstand til byens centrum
· Kun få minutters gang til Strand og Hav
· Udlejet igennem Feriepartner Blokhus

BELIGGENHED: Dette skønne sommerhus ligger både meget attraktivt og centralt i Blokhus, i et stille og roligt kvarter - som både er tæt beliggende på stranden og byen. Det tager ikke mange minutter, hvis man skal handle ind til aftensmaden, eller blot vil nyde den dejlige stemning på torvet.
Der er rig mulighed for at besøge de mange dejlige special forretninger som byen byder på, eller måske slå et smut nedenom en af Danmarks skønneste strande, eller ganske enkelt bare nyde livet i dette skønne og dejlige sommerhus.

BOLIG: På vejen igennem plantagen der skiller Hune og Blokhus fra hinanden, ruller man vinduet ned i bilen, og man mødes straks af den helt specielle duft som kun findes her ved den Nordjyske Vestkyst, en blanding af sol, havet, marehalm og skov i en stor samsurium, og man ved at nu er målet tæt på...

Turen forsætter ned igennem Blokhus by og ved torvet drejes der til venstre ud til Sønder I By, og her i kvarteret lige bag Blokhus nye flotte badehotel finder man Kr. Thomsensvej nr. 5, et unikt og skønt beliggende sommerhus... nu kan ferien begynde, alle mand bliver installeret i de hyggelige rammer omkring huset og der bliver kamp om at nå en af liggestolene på terrassen.

Huset er indrettet med et super skønt og godt indrettet køkken der er lavet i åben forbindelse med en hyggelig spisekrog, og herfra er der videre adgang til husets store rummelige opholdsstue, og de i alt 3 fine værelser, samt et pænt badeværelse med bruseniche.

Både fra køkkenafdelingen og fra opholdsstuen er der udgang til husets store dejlige terrasser, og disse indbyder bare til at nyde udelivet omkring huset, og er man til boldspil eller lignende, så er den store rummelig grund klar til det..

Ring i dag og få en fremvisning af dette skønne emne.


UDLEJNING: Der er udlejningsaftale med Feriepartner Blokhus
  • Bolig 91
  • Grund 1.002
  • Garage 21
  • Værelser 5
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1954 / 2003
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 250 m
  • Stranden 350 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen