Malerisk udsigt til Vesterhavet og Axel P. Jensens fredede hvarre

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Carl Nielsensvej 1, 9492 Blokhus

Carl Nielsensvej 1, 9492 Blokhus

· Sjældent udbudt beliggenhed
· Fantastisk havudsigt fra terrasse og sommerhus
· Axel P. Jensens fredede hvarre som nærmeste nabo
· Enestående terrasse miljø med stor overdækning og pompøs udsigt
· Velindrettet sommerhus med god plads, 3 værelser og 2 badeværelser
· Materialevalg fra øverste hylde
· Indflytningsklart og energimæssigt fremtidssikret
· Ingen udlejningsaftale - du disponerer helt selv

BELIGGENHED:
Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed - er en af ejendomsmæglerens foretrukne floskler - her er det dog langt mere end en blot en floskel. Med enestående havudsigt og fantastisk natur omkring huset - så er beliggenheden bare i top.

Når du kører ud af Pirupshvarrevej, vil du kunne mærke roen komme til dig samt forventningen til ferien starte. Vejen bugter sig gennem et skønt sommerhusområde med Lien på højre side og udsigt til Klitter på venstre side - for ende når du Carl Nielsensvej, og du er fremme. Her vil duften af Vesterhavet og natur komme så snart du træder ud af bilen.

Udover den fantastiske beliggenhed, den pragtfulde havudsigt og det charmerende hus, har du kun 2 kilometer ind til Blokhus centrum med masser af byliv og hyggelige spisesteder.

BOLIG:
Velkommen til dette helt unikke og fantastiske sommerhus fra 2005 - huset er virkelig velbygget og har en rigtig fin plantegning. Huset er opført i allerbedste materialer og fremstår meget fint, indbydende og indflytningsklart. Huset er opført i lodrette og sortmalede træbrædder, mahognivinduer og sort tegltag - hvilket passer perfekt ind i omgivelserne. Huset rundt er der fantastiske terrasser og med stor overdækning til de sene aftentimer - yderligere er der praktisk carport samt 2 store udhuse.

Sommerhuset indeholder: Entré med god rummelighed, stort og lækkert wellness badeværelse med brus, spabad og sauna, stort fantastisk leve rum med køkken og stue ud i et, et fantastisk rum med helt enestående lysindfald, loft til kip, brændeovn, adgang til stor hems, masser af plads og rigtig god udsigt. Sommerhuset indeholder 3 store soverum, et ekstra badeværelse med bruseniche og et rigtig fint bryggers med vaskesøjle og god skabsplads.

UDLEJNING:
Sælges fri for udlejningsaftale - du kan altså frit disponere fra dag 1.

Søger du et helt indflytningsklart sommerhus på en af Blokhus allerbedste beliggenheder - så start din søgning her. Ring 9873 2000 vi er klar til at vise dig dette fantastiske hus ugens 7 dage.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 81
  • Grund 910
  • Garage 18
  • Udhus 10
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2005
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2000 m
  • Stranden 250 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Kristian Mortensen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen