BLOKHUS - Danland, nyrenoveret lejlighed i A-blokken

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Høkervej 5A, 1. 217., 9492 Blokhus

Høkervej 5A, 1. 217., 9492 Blokhus
· Fantastisk nyrenoveret lejlighed i blok A
· Stor vestvendt altan med flot udsigt
· Skønt indrettet
· Beliggende i hjertet af Blokhus
· Direkte adgang til Nordens måske bedste badestrand
· Ultimative fællesfaciliteter - badeland, fitness, wellness, legeplads mv.
· God udlejningsaftale
· Lave fællesudgifter

BELIGGENHED:
Et stenkast bliver ofte brugt i flæng ved beskrivelser af alle typer ejendomme - og man skal også være i den dygtige ende for, at kunne kaste en sten på stranden eller torvet fra denne lejlighed - lejligheden ligger bare så godt placeret i Blokhus, at netop et stenkast væk fra alle byens faciliteter virker rigtigt. Når I kommer hertil vil det virke til, at ferien/weekenden er startet, efter køreturen gennem Blokhus, specielt forbi Torvet - hvor her altid emmer af liv, vil I kunne mærke, at nu skal I slappe af - og netop i en ferielejlighed er det muligt - her er ingen pligter. Når I ankommer - her skal I blot parkere bilen og lægge bagagen ind - herefter er det kun jeres tanker og fantasier, der sætter grænserne - I kan smide jer i poolen, gå en tur på den fantastiske strand, smutte op og få en fadøl eller en kop kaffe i byen.

BOLIG:
Denne lejlighed er beliggende midterst i Blok A - hvilket gør ferien her endnu nemmere - blot op af trappen og så ind i lejligheden. Herfra kan I gøre præcis som det passer jer - send børnene i badeland, mens I roligt pakker ud i lejligheden.

Lejligheden er beliggende i blok A - den mest attraktive blok af alle - lige ned til stranden. Og fra lejligheden er der den skønneste altan med virkelig flot og malerisk udsigt til klitterne.

Lejligheden er i 2017 totalt renoveret - alt I lejligheden er nemlig nyt. Velkommen indenfor: Lige fra p-pladsen og op af trappen eller op med elevatoren ankommer man til entréen, herfra er der adgang til stort soveværelse med faste skabe, videre skønt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, og til sidst lejlighedens hjerterum - den store stue i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er udgang til skøn vestvendt terrasse.

Rigtig god udlejningsaftale - der er aftalefrihed herpå, og ingen pligt - I kan derfor tilpasse udlejningen til jeres behov.

Drømmer I om et fristed - der er i topklasse - så ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 60
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1973 / 2012
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 0 m
  • Stranden 50 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen