Skønt byhus midt i Nibe By!

Mellemgade 38, 9240 Nibe

Mellemgade 38, 9240 Nibe
·Attraktiv beliggenhed i Nibes gamle bydel.
·Bolig med en speciel historie i Nibe Købstaden
·Placeret tæt på Nibe by og Lystbådehavnen
·Gennemrenoveret bolig, med historien for øje
·Åbent køkken-alrum og stue med smukt lysindfald
·Gulvvarme i hele stueetagen så fødderne holdes lune
·Egen indkørsel hvor bilen kan parkeres
·Charmerende gårdhave med sol og plads til afslapning.

I den gamle købstad Nibe ligger dette byhus med masser af charme og sjæl. Boligen er placeret attraktivt - tæt på alt, hvad I skal bruge i jeres hverdag med indkøb, skole og daginstitution i gåafstand. Derudover der kun 400 meter til Nibe Lystbådehavn, hvor I kan beundre bådene og nyde en dejlig øl hos Nibe Bryghus.

Boligen er gennemrenoveret med ejendommens historie forøje. I 1761 lå et bindingsværkshus på grunden med et klassisk stråtag, som siden er udskiftet med tegltag. De nuværende ejere har gjort meget for at vedligeholde taget, som hver tredje år er algebehandlet. Huset har desuden en unik historie, og findes blandt andet omtalt på Nibe Museum, ligesom huset i 2002, da Nibe Købstad fyldte 275 år, blev afbilledet på invitationen til Kongehuset.

Byhuset er fordelt på halvandet plan med god plads til samvær. Fra entréen er der indgang til det centrale rum, hvor køkken-alrummet og stuen ligger integreret i et rum. Her finder I et Kvik Køkken med over- og underskabe, hvor køkkenudstyret kan opbevares og derfor snildt findes frem, når middagen skal tilberedes. Imens maden tilberedes, kan børnene fortælle om dagens oplevelser omkring spisebordet. Efterfølgende kan I trække ind til filmaften i sofaerne. I stueplan møder I desuden to værelser, der deles om et badeværelse, ligesom I også finder et bryggers. Som en luksus får I gulvvarme i hele stueetagen, så fødderne altid holdes lune. Tager I trappen op til førstesalen, finder I her to værelser og endnu et badeværelse.

Huset ligger som sagt midt i den gamle bydel, og har som et af de få huse egen indkørsel. Derudover er der en dejlig lukket sydvendt gårdhave med fliseterrasse, hvorfra I kan slappe af og nyde solens stråler.

Kontakt os for en guidet tur.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.595.000
 • Udbetaling 130.000
 • Netto 9.630
 • Ejerudgift 1.962
 • Varmeudgift 1.044
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 178
 • Grund 399
 • Udhus 8
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1790 / 2003
Nibe

Har du en drøm om at bo i en by med flot natur og tæt ved vandet, så er Nibe By med sin beliggenhed lige ned til Limfjorden – midt mellem Aalborg og Løgstør – et oplagt bud herpå.

Nibe er karakteriseret ved smalle, brostensbelagte gader og hyggelige lave købstadshuse, men i udkanten af byen er også opstået moderne bykvarterer tæt ved det flotte naturområde ved Skalskoven. Du kender sikkert også Nibe By for sin årlige landskendte festival – også kaldet ”Den lille fede”. Nibe har mange fine indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og ikke mindst et rigt foreningsliv.

Sælger udtaler sig

Det vi faldt for, dengang vi købte huset, var den skønne beliggenhed, og den charme boligen besidder. Vi har siden renoveret huset, men med et stort fokus for den historie, der er i boligen. Som et af de få byhuse i den gamle bydel, er der også egen parkering med og en hyggelig gårdhave.

Afstande
 • Indkøb 100 m
 • Skolen 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen