BLOKHUS - GÅAFSTAND TIL BY OG STRAND

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ribergaardsvej 18, 9492 Blokhus

Ribergaardsvej 18, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende sommerhus
· Området Sdr. I By
· Ugeneret grund
· Flot og velholdt overalt
· God indretning med bl.a. 4 værelser
· Store skønne terrasser
· Gåafstand by og strand
· Ingen udlejningsaftale

BELIGGENHED: I det enormt populære område Sdr. I By finder man dette skønne sommerhus, placeret på en dejlig ugeneret grund for enden af en blind vej. Området er populært fordi man her har alt inden for kort afstand, om det er Blokhus by med alle de muligheder som den tilbyder, eller det er en af Danmarks nok bedste badestrande, så er der gåafstand til den.
Blokhus by har igennem de senesteår gennemgået en kolossal forvandling og er igen i dag en af den Jyske Vestkysts absolut hyggeligste og bedste badebyer. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse i en af byens mange hyggelige specialforretninger, eller måske nyde et godt måltid på en af de mange dejlige restauranter.

BOLIG:
Sommerhuset er opført i 1974. Tilbygning fra 1997 med soveværelse, badeværelse og gæstetoilet. Dobbelt garage opført i 1981.
Når man kører ind igennem Blokhus by, på vej mod dette skønne feriehus, fornemmer man allerede den afslappede stemning og man kan mærke roen falder over en, og når først bilen er parkeret i garagen ved huset, så slapper man bare helt af...
Nøglen sættes i døren og man træder ind i den store rummelige entré, hvorfra der er adgang til et flot badeværelse med bruseniche, et mindre toilet med håndvask, og et stort dejligt soveværelse.
Videre frem fra entréen kommer man ind i et skønt stort rum som er en kombination af køkken og opholdsstue, og her er der bl.a. installeret brændeovn og varmepumpe, lofterne går til kip hvilket giver en skøn rumfølelse, herfra er der også adgang til endnu 3 skønne soveværelser hvoraf det ene er med hems.

Fra stuen er der udgang til huset store skønne terrasser, og disse er et helt kapitel for sig selv, her er der altid mulighed for at finde et skønt hjørne til afslapning og hygge, og sammen med garagebygningen danner disse de perfekte rammer for udelivet ved huset.

UDLEJNING: Der er ingen udlejningsaftale på huset, der således kan overtages straks...
  • Bolig 90
  • Grund 1.254
  • Garage 39
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1974 / 1997
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 300 m
  • Stranden 450 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen