Nibe - udsigtsvilla fra år 2006 med skøn have

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Høje Nibe 12, 9240 Nibe

Høje Nibe 12, 9240 Nibe
Indflytningsklar udsigtsvilla fra 2006 med skøn stemningsfuld have i Nibe

·Kvalitetsvilla i Nibe med en uspoleret udsigt over Limfjorden.
·Et elegant JKE Design-inventar opleves overalt i boligen
·To store opholdsrum med loft til kip og et skønt lysindfald
·Stuen har en indbygget brændeovn og et kæmpe glasparti i gavlen
·Børne- og forældreafdeling med fire værelser og to badeværelser
·Loungestemningen er i top på terrassemiljøerne i den nemme have
·Få minutters cykeltur til fjordens rolige vand
·Skalskoven venter bogstaveligt talt få skridt fra hoveddøren.


Vuet over Limfjorden skal opleves ved selvsyn fra denne kvalitetsvilla, som er opført specifikt til den uspolerede beliggenhed i Nibe. Et elegant JKE Design-inventar skaber en sammenhængende stil overalt i boligen, der foruden to opholdsrum blandt andet har en børne- og forældreafdeling med i alt fire værelser og to badeværelser. Loungestemningen er i top på de solbeskinnede terrassemiljøer, hvor heller ingen kan fratage jer udsigten over vandet.

Med adresse her på Høje Nibe 12 tager det jer bare fem-seks minutters cykeltur at nå fjordens rolige vand, mens Skalskovens rige dyreliv bogstaveligt talt venter få skridt fra hoveddøren. Legekammerater bliver ikke svære at finde i det børnevenlige kvarter, hvorfra der endvidere er ganske kort vej til både skole, daginstitutioner samt velassorterede supermarkeder.

En nem, velanlagt have med kirsebær- og æbletræer omkranser villaen. Denne står knivskarpt med gulstensfacade og mørkt tag, der også dækker den integrerede carport med et disponibelt rum. Endvidere er der udenfor et værksted og et skur.

Inden for den sidste håndfuld år er der både kommet nyt Genvex-anlæg, nye akustiklofter samt LED-spots overalt indendørs. Ved samme lejlighed er der også etableret et stort vinrum, hvor jeres bedste årgangsvine nemt kan finde plads. Privatlivet er sikret i alle værelser, der har indbyggede skabe. Det oplagte master bedroom har sågar walk-in-closet og eget luksuriøst badeværelse med spabad, bruseniche, stilrent inventar og helstøbt bordplade. Heller ikke i hjemmets andet badeværelse, bryggerset eller i de to opholdsrum kan der sættes en finger på noget.

Loft til kip skaber en alletiders atmosfære i stuen og i køkken-alrummet, hvor madlavningsforholdene er eksemplariske. Her er der kvalitetshvidevarer fra Voss og Elektrolux, ligesom der er granit- og egetræsbordplade. Når de kulinariske retter er nydt, er det oplagt at slå mave til de knitrende lyde fra den indbyggede brændeovn i stuen, hvor kæmpe glaspartier i gavlen iscenesætter beliggenheden på fornemste vis.

Velkommen til et hjem, hvor rammen for et dejligt familieliv er sat mangeår frem.
 • Bolig 170
 • Grund 861
 • Carport 46
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 2006
Nibe

Har du en drøm om at bo i en by med flot natur og tæt ved vandet, så er Nibe By med sin beliggenhed lige ned til Limfjorden – midt mellem Aalborg og Løgstør – et oplagt bud herpå.

Nibe er karakteriseret ved smalle, brostensbelagte gader og hyggelige lave købstadshuse, men i udkanten af byen er også opstået moderne bykvarterer tæt ved det flotte naturområde ved Skalskoven. Du kender sikkert også Nibe By for sin årlige landskendte festival – også kaldet ”Den lille fede”. Nibe har mange fine indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og ikke mindst et rigt foreningsliv.

Sælger udtaler sig

I sin tid var det uden tvivl den fantastiske beliggenhed, som vi faldt pladask for, da vi købte grunden. Udsigten over fjorden er helt unik og samtidig tager det bare nogle ganske få sekunder at nå bøgetræerne i Skalskoven.

Afstande
 • Indkøb 900 m
 • Skolen 900 m
 • Skov 600 m
 • Vandet 1500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen