På toppen af Blokhus med eminent panoramaudsigt over Vesterhavet

Lyngvej 21, 9492 Blokhus

Lyngvej 21, 9492 Blokhus

· Sjældent udbudt perle på enestående beliggenhed
· Helt fantastisk 360° panoramaudsigt over hav og by
· Måske Blokhus højeste punkt
· Særdeles charmerende og højt beliggende sortmalet sommerhus
· Unik udsigtsstue i åben forbindelse med køkken
· Enestående udestue også med mageløs udsigt
· Skøn vestvendt terrasse
· Fantastisk flot kuperet grund

BELIGGENHED:
På en af Blokhus absolutte topadresser lige mellem Lien og Kryle ligger Lyngvej 21. Når man kommer til Blokhus, drejer man ind af Pirupshvarrevej og følger den indtil Lyngvej - helt ud for enden og op på toppen, og på en flot klitgrund finder man dette ældre, men meget charmerende sommerhus - placeringen fås ganske enkelt ikke bedre.

Med blot få minutter på cyklen er du midt i skønne Blokhus - her kan du fornøjes med alt, hvad hjertet skulle begære. Byen tilbyder i dag restaurantbesøg i storbyklasse, shoppingscenter med eksklusive varer, store indbydende isvafler, masser af aktiviteter på torvet i ugens løb - og selvfølgelig også Danmarks måske allerbedste badestrand.

BOLIG:
Sommerhuset ligger på toppen af Lyngvej og godt gemt væk fra vejen. Når du parkerer nedenfor huset, og begynder at gå op ad trappen, så bliver udsigten bedre og bedre fra trin til trin. Huset på toppen er beklædt med lodrette og sortmalede brædder med hvide vinduer og sort tag - det passer rigtig godt ind i området. Foran sommerhuset er der en fantastisk terrasse mod vest - her kan du virkelig nyde udsigten - specielt solnedgangen er her fuldstændig enestående.

Velkommen indenfor: Først kommer vi ind i stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet - det er et lækkert og lyst rum med et skønt vinduesparti mod vest, og her er udsigten stadig nødvendig at nævne - for den er fantastisk. Vinduespartiet bliver næsten til et maleri - eneste forskel er, at motivet ændrer udseende hele tiden. Fra stuen er der adgang til fint værelse samt adgang til stor udestue på hele 20 kvm.. Udestuen er virkelig også et rum, der er værd at opholde sig i, her er et skønt lys dagen lang og udsigt til flotte Kryle og Blokhus by. Fra udestuen er der adgang til fint badeværelse med bruseniche og soveværelse.

UDLEJNING:
Udlejes gennem Novasol.

Søger du et sommerhus med enestående og pompøs udsigt - så start din søgning her. Ring i dag 9673 2000 for fremvisning heraf, vi glæder os til at vise dig dit nye sommerhus.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.200.000
 • Udbetaling 110.000
 • Netto 8.173
 • Ejerudgift 2.004
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 67
 • Grund 1.250
 • Udhus 3
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1953

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen