Nyt sommerhus fra 2012 i det attraktive Ferbæk

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus, Marsvinet 30, 9490 Pandrup

Rødhus
Marsvinet 30, 9490 Pandrup

· Enestående og nyopført sommerhus fra 2012
· Midt i familien Obels attraktive udstykning
· Plads til hele familien
· Moderne sommerhus i flot og tidløst materialevalg
· Beliggende naturskønt op mod skov
· Unik og vindstille gårdhavemiljø
· Energimæssigt fremtidssikret, hvis du på sigt ønsker at bo her året rundt
· Attraktiv udlejningsaftale

BELIGGENHED:
Ingeborg som var datter af Astrid og Frederik Obel har lavet udstykningen Ferbæk - en udstykning hvor man hurtigt mærker, at dyreliv og natur stod højt på prioriteringslisten - det er et område, hvor landskabet stadig i dag bevarer magten. Ingeborgs tanker bag udstykningen mærkes tydeligt i dag - resultatet er storslået og det med, at alle huse støder op mod et friareal er helt unik.

På Marsvinet, hvor dette sommerhus ligger, mærker man tydeligt ovenstående tanker - her kommer man for at mærke naturen og roen - vi taler i dag ofte om ro i vores stressede dagligdag, og om hvad ro er?? - kør en tur på Marsvinet 30, her er ro og afslapning. Den store grund gør, at man trods naboerne - er helt for selv, her er virkelig skønt. Nær og omkring sommerhuset ligger den fantastiske natur og strand - her er der oplevelser for hele familien.

BOLIG:
Selve sommerhuset er, som beliggenheden og udstykningen noget helt specielt - sommerhuset er af ejer opført i 2012. Sommerhuset og omgivelserne klæder hinanden, og alt her går bare op i en højere enhed.

Velkommen indenfor: Sommerhuset er både pragmatisk, lækkert og lyst. Når du kommer ind i hovedhuset mødes du af en praktisk entré med god plads til overtøj og sko, videre ind i huset er samlepunktet - køkken og stue i ét. Et fantastisk rum med loft og vinduer til kip, der både give lys og følelsen af god plads. Herudover indeholder hovedhuset 2 store soveværelser samt et flot og tidssvarende badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Annekset er som et sommerhus for sig - her er 2 store flotte og lyse soveværelser og et indbydende badeværelse med bruseniche. I anneksbygningen er der yderligere et godt udhus.

Udenfor huset har ejer også gennemtænkt det hele - og specielt terrassen mellem hovedhuset og annekset vil give anledning til begejstring - den bliver på den danske sommers gode dage dit ekstra rum, dette er intet mindre end en oase. Her for uden er der selvfølgelig også en skøn overdækket terrasse.

Sommerhuset er fra 2012, og derfor energimæssigt helt klart også en af de bedre - her kan du nemt nyde din 3. alder.

UDLEJNING:
Sommerhuset er udlejet gennem aftale med Feriepartner.

Søger du et sommerhus i et fantastisk, naturskønt, stille område samt et næsten nyt sommerhus, så ring til os i dag på 9673 2000 og bestil en fremvisning af dit nye sommerhus.
  • Bolig 112
  • Grund 3.412
  • Udhus 3
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2012
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 3700 m
  • Stranden 650 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen