Velholdt villa med god beliggenhed i Herregårdskvarteret

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Skalborg, Hesselvej 4, 9200 Aalborg SV

Skalborg
Hesselvej 4, 9200 Aalborg SV
Velholdt villa med god beliggenhed i Herregårdskvarteret

·Udsøgt villa i det eftertragtede område i Herregårdskvarteret
·Fem gode værelser med plads til børnefamilien
·Flot og velholdt bolig
·Køkken-alrum med loft til kip og plads til samvær
·Placeret tæt på både skole, daginstitution og gymnasium
·Utroligt børnevenligt område på en lukket villavej
·Dejlig have med større, solrig fliseterrasse
·Dobbelt garage med elporte, hvor bilerne kan parkeres.


Denne villa er det oplagte valg til børnefamilien. Her får I plads til alle, og gåafstand til skole og daginstitution via stisystemer. Til de ældre børn ligger Hasseris Gymnasium kun fem minutter væk på cykel. Indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter er ligeledes at finde i nærområdet, ligesom en kort køretur bringer jer til Aalborg, der byder på flere kulturelle oplevelser, spisesteder og shoppingsmuligheder.

Huset præsenterer sig smukt i ét plan med hvid facade, og foran huset ligger den dobbelte garage med elporte, så bilerne nemt kan parkeres. Indenfor er der plads til alle, da her er fem værelser, som deles om to badeværelser og et toilet. Begge badeværelser er med gulvvarme, og i det største finder I en lækker spa, hvor I kan nyde en velfortjent pause fra hverdagen. I køkken-alrummet er der loft til kip med oven lysvinduer, der lader lyset strømme ind i rummet. Her kan I tilberede maden i det smukke hvide køkken med grebsfrie elementer og alle hårde hvidevarer - herunder to indbyggede ovne, som begge har pyrolyse og den ene er med damp. I alrummet kan I indrette jer med en mindre spisesektion, og i den tilstødende stue er der plads til en regulær spisestue. I stuen finder en smuk indbygget pejs, der knitrer herligt i den kolde årstid.

I haven finder I en større flisebelagt terrasse, hvor I har mulighed for at nyde solens stråler størstedelen af dagen, og om aftenen holde hyggelige grillaftener med naboerne og vennerne. Imens kan børnene lege og spille bold på græsset, med afgrænsede bede med buske, blomster og træer, hvilket giver jer en flot og indbydende have at tilbringe mange timer i.

Kontakt os for en fremvisning.
 • Bolig 213
 • Grund 980
 • Garage 50
 • Udhus 21
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1969 / 2008
Herregårdskvarteret

Herregårdskvarteret er et attraktivt villakvarter beliggende i den syd-/vestlige del af Aalborg. Kvarteret er især populært blandt børnefamilier, idet der er nem adgang til Sofiendal Skolen – bl.a. via stisystemer – og endvidere er der svømmehal og let adgang til både Aalborg Centrum og City Syd. Der er endvidere BMX bane i området og gode indkøbsmuligheder  - bl.a. Menu – og ikke mindst få minutter til motorvejsafkørsel mod syd og nord.

Sælger udtaler sig

Da vi købte huset var beliggenheden det vigtigste. Vi har fuldstændig renoveret boligen, således den ikke fremstår, som da vi købte den. Vi lagde vægt på at børnene kunne gå sikkert i skole, og da de blev ældre var der kort til gymnasiet. Vi har også tæt til indkøb, hvilket gør hverdagen lettere.

Afstande
 • Aalborg City 2 km
 • Aalborg Zoo 1 km
 • Gynasium 1,5 km
 • Skolen 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen