BLOKHUS - fantastisk flot fritidshus

Plantagevej 12, 9492 Blokhus

Plantagevej 12, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende i Kryle Klit
· Flot og indbydende sommerhus
· Dejlig indretning med masser af plads
· Fantastiske terrasser rundt om huset
· Godt isoleret og indbygget udhus
· Skøn randbeplantet grund
· Kort afstand til hav og strand
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: I det dejlige område Kryle Klit ved Blokhus, finder man dette yderst flotte og meget velholdte sommerhushus, på en skøn grund. Kryle Klit området er et unikt og dejligt område, lidt trukket tilbage fra det mere livlige Blokhus by område, men stadig med masser af mulighed for at nå ind til byen på kort tid, enten via de gode stier i området eller tværs igennem området på grusvejene.
I Blokhus/Hune området finder man et stort bredt udsnit af dejlige specialforretninger og dagligvarer butikker, og er man til et hyggeligt restaurant besøg, så er der masser af gode muligheder for dette i området.
Der er endvidere kort afstand til det fantastiske Fårup Sommerland, hvor stort set hele familien kan finde aktiviteter der passer, og er man mere til fysiske udfoldelser så er der i området masser af stier til gå- og cykelture.

BOLIG: Når tankerne falder på ferie og afslapning, så er det naturligt at tænke Plantagevej 12, et helt fantastisk og meget velholdt sommerhus med en skøn beliggenhed i det utrolig attraktive Kryle Klit område.

Så snart man drejer ind foran huset fornemmer man, at her er der tale om et hus som er kræset for af den nuværende ejer -her er alt i særdeles flot stand og alene det flotte nye græstørv der er lagt på huset giver en skøn fornemmelse for stedet, og lad det være sagt med det samme, her bliver du bestemt ikke snydt for noget...

Huset er indrettet med en god entré og en mindre fordelingsgang der giver adgang til to skønne soveværelser, hvor det ene er med dobbelt seng og det andet med en 3/4 seng plus overkøje, og det er også fra gangen der er adgang til husets flotte badeværelse med bruseniche.
Længere fremme i huset kommer man ind i det naturlige samlingsrum som består af et skønt køkken med alt i hårde hvidevarer og dette lavet i åben forbindelse med en skøn opholdsstue med brændeovn, og også herfra er der adgang til endnu et soveværelse med dobbeltseng.

Fra huset stue er der udgang til de helt unikke og skønne terrasser som er rundt om huset, og her kan man i særdeleshed fremhæve den store nedsænkede terrasse som giver nogle helt perfekte rammer for at nyde udelivet ved huset.

Endvidere er der et integreret udhus, der er indrettet med bryggers med vaskemaskine m.m.

Dette skønne hus skal simpelthen opleves, ring idag og få en fremvisning..

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.095.000
 • Udbetaling 105.000
 • Netto 7.896
 • Ejerudgift 1.769
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 78
 • Grund 1.710
 • Udhus 10
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1985 / 2006
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
 • Blokhus by 2400 m
 • Stranden 1700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen