Dejlig villa i Svenstrup

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rosenlundsvej 9, 9230 Svenstrup J

Rosenlundsvej 9, 9230 Svenstrup J
Dejlig villa i Svenstrup

·Dejlig villa med attraktiv beliggenhed i Svenstrup nær Aalborg
·Kort gåafstand til skole, daginstitution og indkøb
·Vinkelstue med Junkers trægulv og fantastisk lysindfald
·Åbent, funktionelt og veludstyret køkken-alrum
·Fire værelser med mange indretningsmuligheder
·Pænt badeværelse med bruseniche samt gæstetoilet
·Bonuskvadratmeter med mange anvendelsesmuligheder i kælderen
·Lukket have med flere solrige terrasser, køkkenhave og bålsted


Her får I en dejlig villa med god beliggenhed i Svenstrup. Der er plads til hele familien på de 176 m2 og gode bonuskvadratmeter i kælderen. I får desuden en nydelig have med flere terrasser, køkkenhave og bålsted.

Boligen ligger centralt i Sventrup, hvor der er meget kort gåafstand til skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og indkøb. Trænger I til at nyde naturen, kan børn og løbesko luftes ved nærliggende Hovhede Skov, og I har desuden en overskuelig køretur til bylivet i Aalborg.

Murstenshuset er løbende moderniseret, så det fremstår pænt og moderne. Bilen kan parkeres i carporten, inden I træder indenfor i entréen med gæstetoilet på højre hånd.

Husets hjerte er vinkelstuen med Junkers-trægulv, hvor familien kan hygge med film i sofahjørnet. I vintermånederne samles I om varmen fra brændeovnen, som er indsat i den gamle pejs, mens I om sommeren kan nyde udgangen til terrassen via glaspartierne, som lukker masser af naturligt lys ind.

Franske døre og få trin leder op til køkken-alrummet i forskudt plan. Det stilrene køkken afskærmes af en mur med en åbning, der gør det muligt at følge med i aktiviteterne ved spisebordet, mens der kokkereres ved induktionskogepladerne. Køkkenet er veludstyret med et nyere Beko-kølefryseskab, øvrige gængse hvidevarer samt bøgetræsbordplade, og den hjemmelavede middag kan nydes ved spisepladsen. De fire værelser har mange indretningsmuligheder og deles om badeværelset med muret bruseniche.

Den tørre kælder har separat indgang samt anvendelige bonuskvadratmeter i de to disponible rum og en praktisk vaskekælder med nyere Beko-vaskemaskine.

I får terrasser i flere niveauer, blandt andet den overdækkede, lukkede terrasse med trægulv samt en afskærmet fliseterrasse med plads til havemøbler og grill. I kan plukke pærer og dyrke grønsager i køkkenhaven, plante blomster i bedene eller bage snobrød ved bålstedet - alt i alt danner den ugenerede have den perfekte ramme om en sommer under åben himmel med familie og venner.

Velkommen til Rosenlundsvej 9!
  • Bolig 176
  • Kælder 40
  • Grund 912
  • Carport 19
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1962 / 1975
Svenstrup / Godthåb

Byen med den nyere flotte station – hvor du nemt og hurtigt kommer mod både syd og nord. Byen er gennem årene sammenvokset med nabobyen Godthåb til ét samlet byområde.. Der er kun 10 km til Aalborg Centrum og kun 5 km til de mange indkøbsmuligheder i City Syd. Svenstrup og Godthåb hører til Aalborg Kommune. I Svenstrup by findes to skoler og i Godthåb en privat skole. Der er flere børnehaver og i Svenstrup flere dagligvarebutikker og specialforretninger samt café/spisesteder. Midt i Svenstrup finder man det flotte grønne område/park ved den gamle Mølle – med bl.a. en lille sø.

Sælger udtaler sig

Det bedste ved huset er, at der er masser af plads og en skøn have med terrassemiljø. Det er dejligt at sidde ugeneret udenfor på den store, overdækkede terrasse. Den centrale beliggenhed er især god til børnefamilier, da det er midt i Svenstrup, hvor der ikke er langt til skole og sportsarealer.
 

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen