Skønt rækkehus midt i Svenstrup By!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bøgevej 1B, 9230 Svenstrup J

Bøgevej 1B, 9230 Svenstrup J
· Attraktiv placering i Svenstrup.
· Åbent rumforløb mellem stue, køkken og alrum.
· Loft til kip og imponerende vinduespartier.
· Nem dejlig have og solrige terrasser.
· Aalborgs pulserende byliv kan nås på bare tyve minutter.
· To dejlige værelser, der vender ud mod haven.
· Skarpe linjer, masser af lys og en moderne indretning.
· Fuldt ud indflytningsklar. Nyslebne gulve og nymalet overalt.

I Svenstrup finder du et fantastisk rækkehus, der står skarpt og velholdt hele vejen igennem. Boligen, der byder på to værelser, er oplagt til parret eller den lille familie, der ønsker at bo både lækkert og centralt.

Ejendommen, der er fra 2008, præsenterer sig flot med en hvidmuret facade, sorte vinduesrammer og rene, skarpe linjer. Imponerende vinduespartier, herunder fantastiske ovenlysvinduer, skaber et unikt lysindfald, og boligen fremstår derfor både minimalistisk, hvid og moderne. Der er indlagt gulvvarme overalt og de lækre detaljer giver hjemmet en særlig, eksklusiv charme. Der er nymalet både indvendigt og udvendigt, og de lyse trægulve, der breder sig overalt, er nyslebne.

I det herlige køkken-alrum er der loft til kip, og derfor nærmer loftshøjden sig knap fire meter. Køkkenet matcher boligen på fin vis med hvide, grebsfri fronter og en skøn køkkenø, og i alrummet spreder den indbyggede brændeovn hygge og varme. Selvom stuen ligger i åben forbindelse med alrummet fremstår den afgrænset fra alrummet - oplagt, når du vil trække dig tilbage og nyde roen. Både stuen og begge værelser har desuden store vinduespartier ud mod haven, hvilket forstærker den følelse af rummelighed, der hersker overalt. Her er desuden også et badeværelse med vaskefaciliteter samt et gæstetoilet.

Den nemme have kræver næsten ingen vedligeholdelse, og du kan derfor bare nyde livet på en af terrasserne - morgenkaffen kan indtages i den østvendte have, mens aftensolens stråler rammer den vestvendte, afskærmede terrasse foran huset.

Rækkehuset har en attraktiv beliggenhed i Svenstrup, og indenfor gåafstand finder du både indkøbsmuligheder, daginstitution og Svenstrup Skole. Her hviler en dejlig ro over området, og alligevel tilgås både motorvejen og byen let. City Syd, der byder på et væld af butikker, kan nås på få minutter, mens Aalborgs pulserende byliv kan nås på tyve minutter.

Bestil en fremvisning.
 • Bolig 119
 • Grund 384
 • Carport 20
 • Udhus 11
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2008
Svenstrup / Godthåb

Byen med den nyere flotte station – hvor du nemt og hurtigt kommer mod både syd og nord. Byen er gennem årene sammenvokset med nabobyen Godthåb til ét samlet byområde.. Der er kun 10 km til Aalborg Centrum og kun 5 km til de mange indkøbsmuligheder i City Syd. Svenstrup og Godthåb hører til Aalborg Kommune. I Svenstrup by findes to skoler og i Godthåb en privat skole. Der er flere børnehaver og i Svenstrup flere dagligvarebutikker og specialforretninger samt café/spisesteder. Midt i Svenstrup finder man det flotte grønne område/park ved den gamle Mølle – med bl.a. en lille sø.

Sælger udtaler sig

Det er et dejligt hus, som er lige til at flytte ind i. Det fine køkkenalrum med flotte ovenlysvinduer giver et fantastisk lys, og beliggenheden er skøn, fordi man befinder sig helt centralt i Svenstrup. Haven er nem at holde, og det giver mere tid til afslapning på fliseterrassen.

Afstande
 • Aalborg Storcenter ca 4 km
 • Indkøb 100 m
 • Skolen 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen