Luksuriøs landejendom med fantastisk beliggenhed på naturskøn grund

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Krogen, Valsgaard, Karlsmøllevej 13, 9500 Hobro

Krogen, Valsgaard
Karlsmøllevej 13, 9500 Hobro
· Luksuriøs landejendom med fantastisk beliggenhed
· Naturskøn ejendom på 10,5 ha med egen sø
· Boligen på 176 m2 er opført i vedligeholdelsesfri materialer
· Jura Gelb-marmorgulve med gulvarme i hele huset
· Eksklusivt Hanstholm-køkken med luksuriøse detaljer
· Prægtig stue med brændeovn og vid udsigt over hele landskabet
· Granitterrasser om hele ejendommen med tre overdækkede områder
· Parklignende have, der kræver minimum pasning

I det naturskønne og kuperede terræn mellem Hobro og Stinesminde ligger Karlsmøllevej. Helt ugeneret og tilbagetrukket fra vejen finder I denne ekstraordinære og eksklusive landejendom på 10,5 ha, som til alle sider er omgivet af smuk, grøn natur.

Ejendommen på 176 m2 er tegnet af N+P Arkitektur og bygget i 2008 som en nyfortolkning af det klassiske landhus. Der er ved byggeriet lagt vægt på tidsløse og vedligeholdelsesfrie materialer af høj kvalitet. Facaderne er opmuret i kulbrændte, blødstrøgne sten, mens taget er beklædt med zink med stående false. Der er også en hal på 250 m2 med et 6 kW solcelleanlæg på taget, ligesom der er opsat solpaneler til det varme vand. Ved siden af hallen ligger et udhus, som nu anvendes til opbevaring af brænde.

Fra den store, integrerede carport er der indgang til huset. Her ankommer I i et bryggers, hvor der, ligesom resten af huset, er lækre Jura Gelb-marmorgulve med gulvvarme. Denne del af boligen udgøres af forældreafdelingen, hvor der er soveværelse med walk-in-closet og badeværelse med bruseniche og badekar. Børneafdelingen er placeret i husets modsatte ende, og her finder I et gennemgangsrum, et badeværelse, to værelser og opgangen til en hyggelig hems med egetræsgulv.

Boligens hjerte og samlingspunkt er det store opholdsområde med stue og køkken-alrum, hvor der gennem vinduespartierne til alle sider er en vidunderlig udsigt over landskabet med skov, levende hegn og marker. Der er lavet akustiklofter i opholdsområdet for at undgå rumklang, mens den gode, landlige stemning skabes af en flot, indbygget brændeovn i stuen. Og helt i tråd med resten af ejendommen er køkkenet i eksklusiv kvalitet fra Hanstholm med elegante, grebsfrie elementer i træ og kommer med luksuriøse detaljer som quooker, to ovne med pyrolyse og induktionskogeplade.

Udenfor er der omkring hele boligen lagt terrasse i granit, og med tre overdækkede områder kan I altid finde steder at sidde i sol eller i skygge. Den parklignende have med sø er også anlagt med tanke på en lav mængde af vedligehold, og den store græsplæne passes af flere robotter.

Selvom ejendommen ligger midt ude i naturen, kommer I alligevel til at bo I et område med gode transportmuligheder og forholdsvis kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder. Fra adressen er der kun tolv minutter til motorvejen og fra Karlsmøllevej kører skolebussen ind til skolen i Valsgaard, hvor der også er indkøbsmuligheder.

Kom med os til Karlsmøllevej og få en fremvisning.
  • Bolig 176
  • Grund 104.525
  • Carport 40
  • Udhus 288
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2008

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen