Rigtig god mulighed for at opføre nyt sommerhus med fantastisk beliggenhed

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Egonsvej 4, 9492 Blokhus

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Egonsvej 4, 9492 Blokhus

· Drømmer du om nyt sommerhus i Blokhus?
· Beliggende med gåafstand til by og strand
· Utrolig tæt til den fantastiske Gateway
· Skøn natur lige i baghaven
· Lukket område - her kommer kun dig og naboerne
· Tilslutningerne er betalt
· Bebyggelse på op til 105 m² - ring og hør mere
· Kan overtages straks

BELIGGENHED:
Fantastisk beliggenhed først i Blokhus på helt stille og rolig adresse - her er man helt by- og strandnær, og stadig trukket tilbage fra Blokhus daglige leben. Sommerhuset ligger med gåafstand til Danmarks måske bedste badestrand og ligeledes til Blokhus Torv - byen indeholder alt det man i dag behøver for at hygge sig på ferien. Alt fra shopping i alle prisklasser, gourmetmad på en af byens restauranter, softice på torvet eller en kold øl på en af byens barer. Er du her for at nyde naturen, så er alle muligheder her - fantastiske og maleriske oplevelser langs kysten året rundt eller en hyggelig udflugt til Gatewayen - Blokhus byder selvfølgelig også på en udfordrende og flot 18 hullers golfbane, samt Fårup Sommerland tæt på.

BOLIG:
På grunden er der i dag et mindre sommerhus - huset er der ikke meget at skrive om. En ting er dog sikkert, man skal have mod på ombygning, hvis man ønsker at bygge videre herpå.

Fjerner man derimod nuværende sommerhus - så har du muligheden for at bygge netop dit drømme-sommerhus med fantastisk beliggenhed i Blokhus.

FAKTA OM GRUNDEN:
- Areal: 703 m²
- Bebyggelsesprocent: 10 % - Teknisk Forvaltning lægger op til bebyggelse på 15 % - og hvis/når den nye lokalplan træder i kræft, kan der bebygges 15% plus 50 m² garage
- Gældende lokalplan: Byplanvedtægt nr. 1 med tillæg - Kystområdet Blokhus, Hune, Rødhus
- Byggepligt: Nej

UDGIFTER AFHOLDT AF SÆLGER:
Da, der i forvejen på grunden er et ældre hus, er der indlagt el, vand og kloak - køber opfordres til, selv at søge rådgivning herom ved nybyg.

Ring allerede i dag 9673 2000 og hør mere om denne mulighed for at bygge dit drømme-sommerhus.
 • Bolig 50
 • Grund 703
 • Garage 15
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1954 / 1980
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
 • Blokhus by 700 m
 • Stranden 1200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen