Eksklusiv 3V’er i Høje Hasseris med egen garage og kæmpe terrassemiljø

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris - Sorthøj, Søndertoft 5, ST. TV., 9000 Aalborg

Hasseris - Sorthøj
Søndertoft 5, ST. TV., 9000 Aalborg
Meget attraktiv beliggenhed i Høje Hasseris dejlige omgivelser.

· Boligen er eksklusiv med et væld af kvalitetsmaterialer.
· Opholdsmiljøet har gulv-til-loft-vinduespartier og skøn udsigt.
· I får jeres egen garage, hvor bilen kan stå i læ.
· Kæmpe terrassemiljø der vender mod sydvest.
· I får adgang til putting green og et lille torv med spejlbassin.
· To dejlige værelser der begge har indbyggede skabe.
· Stort, lækkert badeværelse med vaske- og tørrefaciliteter.

At bo i dette arkitekttegnede byggeri i Høje Hasseris er noget ganske særligt - og her kan I nu blive de næste ejere af denne eksklusive treværelses fra 2007. Kvaliteten på mærker er af en særlig kaliber i stuelejligheden, hvor et meterlangt gulv-til-loft-vinduesparti iscenesætter udsigten til Limfjorden på bedste vis. Samme vue er der udenfor på det imponerende, kæmpemæssige terrassemiljø, der bades i solens stråler langt det meste af eftermiddagen og aftenen.

Høje Hasseris er et privat, trygt område, der omgives af hvide, mandshøje mure, hvor et elektrisk portanlæg giver adgang til bebyggelsen. Sammenholdet er stort i både ejer- og grundejerforeningen, der løbende sørger for vedligeholdelse af fællesarealerne.

Sidstnævnte tæller store, grønne områder, putting green samt et lille, hyggeligt torv med spejlbassin. Foruden egen garage er der også en parkeringsplads tilknyttet lejligheden.

Værd at bemærke er desuden den elegante, funkisinspirerede byggestil, som Aalborg Kommune endda har præmieret for - og man forstår godt hvorfor. Det landskendte arkitektfirma Kjær
  • Bolig 107
  • Garage 91
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2007

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen