FANTASTISK FRISTED I 1. KLITRÆKKE I LØKKEN SYD

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ernavej 4A, 9480 Løkken

Ernavej 4A, 9480 Løkken

· Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed
· 1. klitrække - unik og malerisk beliggenhed
· Uspoleret 70er sommerhus i flot stil
· Rummeligt og plads til hele familien
· 3 soveværelse samt anneks
· Loft til kip og massere af lysindfald
· Kort afstand til Løkken
· Sælges uden udlejningsaftale - og du kan disponere frit

BELIGGENHED:
I det super attraktive område LØKKEN SYD er dette charmerende og flotte sommerhus beliggende i 1. klitrække - i omgivelser der er helt fantastiske. Løb op over klittoppen og ned på stranden - og fornøj dig i det brusende Vesterhav.

Løkken har masser at byde på til en oplevelsesrig ferie - året rundt. Her er shopping og restaurationsbesøg i højsæde, Action House med gocart, bowling, lasergame og m.m., 18-hullers golfbane i skønne omgivelser lige om hjørnet, Løkken Mole hvor man kan hente friske rødspætter og meget mere.

BOLIG:
På helt enestående grund med skøn beliggenhed - lige bag klitten der grænser op til stranden. Sommerhuset er opført i 1979 og fremstår mere eller mindre originalt - 70ernes sommerhuse var velindrettet, tidsløse & funktionelle - dette hus er ingen undtagelse.

Ernavej ligger på en smuk kuperet klitgrund med store terrasse arealer ved huset - hus og anneks ligger adskilt, så her imellem er der en skøn gårdhave. Huset indeholder stort køkken med mindre entré plads, rigtig stor stue med et fantastisk lysindfald, loft til kip, brændeovn, udgang til terrasse og ja, bare dejligt sted at være. Yderligere er der 3 store soveværelser og et badeværelse med bruseniche.

Lige ved siden af huset er der et skønt anneks til ekstra overnattende gæster.

Søger du et sommerhus med unik beliggenhed i Løkken Syd - så start med en fremvisning af den perle - ring 9673 2000 allerede i dag for fremvisning, vi er klar med nøglen ugens 7 dage.
  • Bolig 97
  • Grund 2.681
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1979
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 3000 m
  • Stranden 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen