NYT OG LÆKKERT - ALT I BLOKHUS INDENFOR RÆKKEVIDDE

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Klitgaardsvej 3C, stuen lejlighed 2, 9492 Blokhus

Klitgaardsvej 3C, stuen lejlighed 2, 9492 Blokhus
NYT OG LÆKKERT - ALT I BLOKHUS INDENFOR RÆKKEVIDDE

· I hjertet af Blokhus - spadsereafstand til Torvet og Stranden
· Nyt, flot og luksuriøst
· Flot materialevalg - absolut fra øverste hylde
· Fantastisk planløsning - ingen spild
· Energimæssigt fremtidssikret - meget lavt varmeforbrug
· Kan anvendes til sommer- og helårsbolig
· Dejlig lukket og overdækket terrasse mod vest
· Kan overtages med det samme - så sommeren kan I frit disponere over

BELIGGENHED:
I hjertet af Blokhus ligger denne smukke og nyopførte ejendom - midt i et ferieparadis for hele familien. Så snart bilen når byskiltet, vil du kunne mærke forventningsglæde ved alle i bilen - så ved man nemlig, at ferien står for døren, og der findes næsten ikke bedre sted end Blokhus til at afholde netop ferie. Blokhus er mest af alt kendt for sin fuldstændig fantastiske badestrand, dog er Blokhus meget mere end dette - året rundt emmer byen af liv. I Blokhus har I alt, hvad hjertet skulle begære. Der er fantastiske restauranter, shopping i storby kaliber, naturoplevelser i verdensklasse - kort sagt alt, hvad hjertet har behov på en skøn ferie.

BOLIG:
Fuldstændig fantastisk lejlighed midt i Blokhus øje - nyopført i 2018. Lejligheden kan bruges til både ferielejlighed og helårsbeboelse.

Velkommen til dette fantastiske byggeri - opført i en flot og enkel stil, der virkelig er tilpasset omgivelserne. Foran byggeriet er der stor parkeringsplads med plads til en bil pr. lejlighed, ligeledes stort fælles areal som er indrettet med østvendte morgenterrasser og gode udhuse. På den anden side af lejligheden er der skøn terrasse mod vest som kun hører til denne lejlighed.

Indenfor har vi en gennemtænkt plantegning uden spildplads af nogen art. Vi bydes velkommen i køkkenet, stort og rummeligt i tidløst design med hvide grebsfrie skuffefronter, mørk bordplade og alt i integreret hvidevarer. Videre har vi skønt leverum med alrum og stue ud i - her er rig plads til både spise - og hyggeafdeling. For enden af stuen er der udgang til stor skøn terrasse mod vest med lidt overdækning. Yderligere er der 2 store soveværelser med faste skabe samt et lækkert badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Lejligheden er overalt med gulvvarme.

Drømmer du om at være midt i Blokhus - og bare nyde livet, ingen vedligehold, bare afslapning - så ring allerede i dag 9673 2000, vi er klar til at fremvise denne skønne bolig ugens 7 dage.
  • Bolig 80
  • Udhus 5
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2018
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 0 m
  • Stranden 350 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen