Spændende villa med attraktiv beliggenhed i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Nordvestvej 7, 9000 Aalborg

Hasseris
Nordvestvej 7, 9000 Aalborg

·Fantastisk beliggenhed i Hasseris. Tæt på alt og dog fredeligt.
·Tæt på både kultur, natur og shopping.
·Tre imponerende, højloftede stuer, heraf to en suite.
·Lyst og indbydende køkken.
·Fint toilet og dejligt badeværelse.
·Tre skønne værelser på førstesalen.
·Flotte trægulve breder sig ud på førstesal.
·Dejlig grøn have med flere fliseterrasser.


Vi har nu fornøjelsen af at udbyde en spændende ejendom med en attraktiv beliggenhed i Hasseris, der er et af de mest eftertragtede kvarterer i Aalborg. Villaen byder blandt andet på tre værelser og flere skønne stuer - oplagt til familien, der vil bo centralt men fredeligt.

Ejendommen fremstår klassisk og velholdt med en hvidpudset facade, hvide vinduespartier samt et mørkt tegltag. Indenfor udfolder planløsningen sig over halvandet plan og en god vaskekælder.

I stueplan finder I et fint gæstetoilet og et dejligt tosidet køkken med hvide fronter og et skønt lysindfald. Derudover er der intet mindre end tre højloftede stuer, hvoraf to ligger en suite, hvilket skaber en fantastisk oplevelse af et åbent, sammenhængende rumforløb. Fra den sidste stue leder dobbeltdøre jer direkte ud i den grønne have. Alle stuerne, der fremstår eksklusive og indbydende, skaber den perfekte ramme for både familielivet og højtidsfejringer. Førstesalen byder på charmerende skråvægge, et pænt badeværelse og tre reelle værelser, der alle er lyse og imødekommende.

Når solen skinner, kan I gå ud på den lune fliseterrasse foran huset, og når duggen falder, kan grillhyggen fortsætte under den overdækkede terrasse. Haven er solrig og nem at holde, da den mestendels består af en fin græsplæne, bærbuske, syrener og snebærbuske samt et dejligt æbletræ.

En af ejendommens store forcer er den fantastiske beliggenhed, der er naturskøn og rolig, mens I stadig er tæt på alt. Inden for gåafstand ligger både stadion, daginstitution og Klostermarkskolen. Når I trænger til højt til himlen er både Nordens Kridtgrav og Vestre Fjordpark tæt ved, og Aalborgs gågader kan på cykel nås på bare ti minutter. Endeligt tilgås E45 også let.

Bestil en fremvisning.
  • Bolig 190
  • Kælder 15
  • Grund 567
  • Carport 15
  • Udhus 6
  • Værelser 6
  • Stuer 3
  • Etager 3
  • Opført 1920 / 1976

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen