Klassisk liebhavervilla med attraktiv beliggenhed i Hasseris

Hasseris, Hasserisvej 110, 9000 Aalborg

Hasseris
Hasserisvej 110, 9000 Aalborg
·Liebhavervilla i Hasseris.
·Tæt på Skovdalen, Aalborgs midtby og kulturelle oplevelser.
·Tre fantastiske stuer med højt til loftet og stuk.
·Skøn kælder med disponible rum, køkken og badeværelse.
·Tre dejlige værelser, der er både rummelige og lyse.
·Uno Form-køkken med kirsebær og granitbordplade.
·Åben, indbydende have med solrig terrasse.
·Opholdsrum med loft til kip og fritlagte bjælker


Lad os præsentere jer for en klassisk liebhavervilla, der har en fantastisk placering i Hasseris. Ejendommen byder på mange kvadratmeter og lækre detaljer, og samtidigt befinder I jer tæt på både Aalborgs midtby, Skovdalen og havnemiljøet.

Den hvidpudsede byvilla fra 1908 fremstår imponerende med flere etager, elegante sprossevinduer og et sort tegltag. Indenfor breder kvadratmetrene sig ud over tre etager og en stor kælder, og boligen har en gennemført klassisk stil med stuklofter, højt til loftet og smukke trægulve. Derudover er det tydeligt, at der er valgt kvalitetsløsninger overalt, hvilket blandt andet kommer til udtryk i køkkenet og badeværelset, der begge er med elementer i kirsebærtræ fra Uno Form og med granitbordplader.

I stueplan finder I det flotte køkken, og herfra kan I tilgå det første af i alt tre badeværelser. Derudover er her tre skønne stuer, der byder på både karnap, udestue og sildebensparket. Fortsæt op på første sal, hvor der er tre lyse værelser samt et badeværelse med et spejlblankt klinkegulv, et hjørnebadekar og fritlagte bjælker. Anden sal byder på et opholdsrum med loft til kip, tagvinduer og fritlagte, hvide bjælker.

Kælderen, der har rige anvendelsesmuligheder, blev istandsat i 2014, og således er den nu lys og indbydende. Klinkegulvet har gulvvarme, og der er installeret et køkken med hvide, grebsfri fronter og hvidevarer. Hertil kommer tre disponible rum samt et badeværelse med mosaikbruseniche.

Udenfor viderefører haven ejendommens stil. Derfor fremstår den simpel og med rene linjer. I kan nyde solen på den store terrasse hele dagen, og græsplænen indbyder til børneleg.

Beliggenheden i Hasseris er ganske attraktiv, idet I her er tæt på alt - lige fra smuk natur, kulturelle oplevelser og muligheder for shopping. Derudover er både daginstitution og Klostermarksskolen inden for gåafstand, og Ådalsmotorvejen tilgås let.

Gå ikke glip af denne klassiske Hasseris-villa. Bestil en fremvisning allerede i dag.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 8.195.000
 • Udbetaling 410.000
 • Netto 28.332
 • Ejerudgift 6.488
 • Varmeudgift 2.364
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 220
 • Kælder 130
 • Grund 1.179
 • Garage 50
 • Værelser 2
 • Stuer 5
 • Etager 3
 • Opført 1908
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Det unikke er, at du får utrolige mange kvadratmeter på en af de bedste placeringer i byen, tæt på Skovdalen, centrum og havnen. Huset er fra 1908, og her er stuklofter, flotte gulve, højt til loftet og store rum. I kælderen er der også lavet køkken, perfekt til store børn eller familiens au pair.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Gynasium 1 km
 • Indkøb 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen