Løkken - yderst charmerende byhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vrenstedvej 20, 9480 Løkken

Vrenstedvej 20, 9480 Løkken

· Centralt beliggende byhus
· Hyggeligt indrettet i rustik stil
· Fremstår flot og indbydende
· Fantastisk sydvendt grund
· Skønt anneks (ikke godkendt som beboelse)
· Kort afstand til gode indkøbsmuligheder
· Vesterhavet og stranden kun 5 min gang væk
· Ingen bopælspligt


BELIGGENHED: På en skøn grund i det absolutte hjerte af Løkken finder man dette yderst charmerende byhus. Et skøn oase midt i byens liv og med absolut kort afstand til centrum, strand m.m.
Løkken by er en af Vestkystens skønne perle, en hyggelig badeby, fyldt med små hyggelige specialforretninger, dejlige dagligvarerforrretninger, og ikke mindst et bredt udsnit af skønne restauranter m.m.

BOLIG: Midt i denne herlighed finder man et super hyggeligt og yderst velbeliggende byhus, dejligt indrettet og med en fantastisk skøn og helt lukket grund som bare indbyder til afslapning med mere..
Allerede når bilen parkeres i indkørslen fornemmer man hyggen og afslappetheden der omkranser dette skønne sted, og så snart døren åbnes ind til gårdhaven så er man solgt...

Selve hovedhuset er opført i 1½ plan og fremtræder i en skøn rustik stil, med flotte klinkegulve, murstensvægge og en skøn pejseindsats som bare passer perfekt ind i stilen for huset.

Huset er indrettet med en underetage hvor man finder et stort kombineret køkken/alrum med udgang til en skøn sydvendt terrasse, og det er også i denne del af huset man finder husets badeværelse som er med bruser og en fin sauna.
På 1 salen finder man en skøn og lys opholdsstue som vender mod syd og der er herfra udgang til en hyggelig altan, og i den modsatte ende af etagen finder man husets rummelige soveværelse.

Endvidere er der i udhuset indrettet et fint gæsteannkes, dette er dog ikke godkendt til beboelse, men den nuværende ejer har brugt det som et hyggeligt bibliotek og man finder her desuden et lille te-køkken, og et ældre badeværelse med bruser. Et fint sted med masser af muligheder..

Midt på grunden er der placeret en fin høj hvorfra der er den skønneste udsigt over byen, og kigger man ekstra godt efter, ja så indeholder denne høj faktisk et gammelt beskyttelsesrum, flot bevaret fra krigens tid og et sted som kunne indrettes til alt hvad hjertet begærer, der kunne laves den mest fantastisk vinkælder, et skønt aktivtetsrum, wellnesrum, ja kun din fantasi sætter grænserne...

Snyd ikke dig selv for en fremvisning af dette fantastiske sted, ring i dag og bestil en tid...
  • Bolig 94
  • Grund 709
  • Udhus 5
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1877 / 1974
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 0m
  • Stranden 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen