Charmerende kvalitetsvilla med stemningsfuld prydhave i Nibe

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Søndergade 43B, 9240 Nibe

Søndergade 43B, 9240 Nibe
Charmerende kvalitetsvilla med stemningsfuld prydhave i Nibe

·Stemningsfuld kvalitetsvilla meget centralt i Nibe
·Klassisk stuk, loftsroset samt plankegulv i flere rum
·Hele fem værelser - det ene er ekstrastort og har altan
·To herskabelige stuer der adskilles af et sæt franske døre
·Velekviperet køkken med massevis af skuffe- og skabsplads
·Bare 400 meter til Limfjordens rolige bølger
·Virkelig hyggelig baghave med krogede, ældgamle træer
·To solbeskinnede terrasser, hvoraf den ene er overdækket.


I kan næsten ikke andet end forelske jer i denne stemningsfulde kvalitetsvilla, der ligger få hunderede meter fra Nibe Skole, supermarkeder samt ikke mindst Limfjorden. Indendørs er der en ganske uimodståelig charme, idet en perlerække af klassiske detaljer går hånd i hånd med moderne komfort på boligens tre etager. Ældgamle, krogede træer danner en skøn ramme om udendørslivet i baghaven, hvor I hensættes til en svunden tid.

Solskinstimerne kan nydes fuldstændig ugeneret på terrassen, der vender mod syd. Når vejret ikke er med jer, kan I trække ind under den overdækkede terrasse, som giver jer et ekstra uderum. Forskellige slyngplanter vokser ligeledes op ad villaens facade, som står nydeligt med mursten i lyse nuancer.

Tidligere boede dyrlægen i boligen, som kan dateres tilbage til 1945. Indendørs er der klassisk stuk, loftsroset samt plankegulv i flere rum, hvilket tilføjer sjæl og charme. Samtidig er indretningen tidssvarende, og inventaret er udvalgt med høj kvalitetsbevidsthed.

Husets tre etager dækker over et stueplan, en førstesal samt en kælder. Sidstnævnte har et vaskerum, et værksted, et viktualierum samt tre store disponible rum. I stueplan kommer jeres hyggestunder til at udspille sig, da der her er et køkken og to herskabelige stuer, som adskilles af et sæt franske døre. En brændeovn tilføjer varmen i den ene stue, mens I fra begge kan følge årstidernes foranderlighed i haven.

Madlavningen kommer til at gå legende let i køkkenet, hvis mange flotte køkkenelementer giver jer et væld af opbevaringsmuligheder. Endvidere er her en ergonomisk velplaceret ovn, og godt med albuerum gør, at I kan samles om de kulinariske retter. I stueplan er der desuden et værelse, et gæstetoilet samt en charmerende hall, som leder op til førstesalen.
Hjemmets soveafdeling ligger her, idet der er fire dejlige soveværelser og et pænt badeværelse med badekar. Det ene værelse er ekstrastort, har gulv-til-loft skabsvæg og ovenikøbet udgang til en altan.

Velkommen til en charmerende villa i skønne omgivelser!
 • Bolig 191
 • Kælder 103
 • Grund 1.395
 • Garage 34
 • Udhus 15
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Opført 1945
Nibe

Har du en drøm om at bo i en by med flot natur og tæt ved vandet, så er Nibe By med sin beliggenhed lige ned til Limfjorden – midt mellem Aalborg og Løgstør – et oplagt bud herpå.

Nibe er karakteriseret ved smalle, brostensbelagte gader og hyggelige lave købstadshuse, men i udkanten af byen er også opstået moderne bykvarterer tæt ved det flotte naturområde ved Skalskoven. Du kender sikkert også Nibe By for sin årlige landskendte festival – også kaldet ”Den lille fede”. Nibe har mange fine indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og ikke mindst et rigt foreningsliv.

Afstande
 • Indkøb 500 m
 • Skolen 500 m
 • Vandet 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen