Bliv en del af byen med denne lækre lejlighed i Aalborg Kulturcentrum

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Østre Havnegade 44, 1. TV., 9000 Aalborg

Østre Havnegade 44, 1. TV., 9000 Aalborg
Bliv en del af byen med denne lækre lejlighed i Aalborg Kulturcentrum!

·Attraktiv beliggenhed i Aalborg Kulturcentrum.
·Lækker, lys og moderne lejlighed blot 50 meter til havnekanten.
·Flot bebyggelse fra 2015 som del af et godt byrum.
·Fin parkeringskælder med mulighed for tilkøb af privat parkering.
·Elevatoren kører direkte til den velindrettede boligs hoveddør.
·Hele to badeværelser med dejlig gulvvarme og brus.
·Stort opholdsmiljø med stilrent køkken med induktionskogeplade.
·Skøn altan med flot view ud over Limfjorden.

Med Musikkens Hus som nabo og Nordkraft som genbo, er der ingen tvivl om, at denne lejlighed i Aalborg har en fin beliggenhed. I får desuden blot 50 meter til vandkanten, så der er rig mulighed for at nyde vuet over vandet fra altanen.

Den flotte bebyggelse fra 2015 danner rammen om et større byrum, hvor I blandt andet finder store plantekasser, bænke og legefaciliteter.
I forhold til parkering er der mulighed for at tilkøbe en privat p-plads i første kælderetage, der er desuden cykelkælder og eget depotrum til opbevaring.
Efter I har parkeret bilen, kan I tage elevatoren direkte til jeres hoveddør på første sal, så I skal aldrig bekymre jer om at komme vådskoet hjem. De to badeværelser i den lyse og moderne bolig er med gulvvarme, det ene er med privat indgang fra det største af de tre værelser.

Det store opholdsmiljø består af stue og køkken i åben forbindelse. Her er et gennemgående stilrent udtryk med flotte parketgulve og et elegant, grebsfrit køkken i hvidt interiør med induktionskogeplade og køkkenø. Det aflange rum giver jer mulighed for både at have en spiseafdeling og et hyggeligt sofaafsnit, og det åbne miljø skaber en indbydende atmosfære.

Det er også her, I kan lukke op til altanen og lade den skønne havduft komme ind. Med en dejlig beliggenhed tæt på havnekanten og den nyåbnede Østerå, lige midt i Aalborg Kulturcentrum med to minutter til Musikkens Hus og fem minutter til Nordkraft, er der rig mulighed for at få jeres kreative trang forløst. Yderligere ligger offentlig transport og indkøbsmuligheder i gåafstand.

Kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 136
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Opført 2015
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Sælger udtaler sig

"Det gode ved området er, at man bliver en del af byen.

Man får Musikkens Hus som nabo og Nordkraft indenfor fem minutter. Hvis man tilkøber en parkeringsplads, så er man altid tørskoet og man kan køre direkte til hoveddøren med elevatoren."
 

Afstande
  • Aalborg City 0 km
  • Centrum 500 m
  • Havnefronten 50 m
  • Musikkens Hus 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Cecilie Rafn
Lejlighedsspecialist - Salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen