Hus til nedrivning i smuk natur og uanede muligheder, tæt på Skørping og Støvring

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Holmegårdsvej 1, 9520 Skørping

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Holmegårdsvej 1, 9520 Skørping
· Ca. 2 hektar unik, bjergtagende natur
· Uanede muligheder og stort potentiale
· Skovsø, bøgeskov og bølgende marker
· Kort til både Støvring, Skørping og Aalborg
· Motorvejen tilgås let. Oplagt til pendleren
· Her kan I få landlig idyl og moderne komfort
· Mulighed for dyrehold på den store, åbne grund
· Byg jeres eget drømmehus med udsigt til både skov og vandDrømmen om landlig idyl kan nu blive til virkelighed i smørhullet mellem Skørping og Støvring. Området byder på bløde bølgedale, en fantastisk skov og åbne marker, der lægger op til både dyrehold og til jeres nye drømmehus. Grunden er på knap 2 hektar, og derfor kan I godt tillade jer at drømme stort - for eksempel om heste, skovsøer og jeres egen bøgeskov. Ejendommen på grunden sælges med henblik på nedrivning.

Drømmer I om moderne landidyl?
Her kan I bygge midt i en sublim natur, og hvis I vil, så kan naturen få lov at komme helt ind i huset. Hvad kan være bedre end at beskue den smukke skov og de åbne vidder inde fra jeres egen stue? I kan for eksempel vælge at bygge et moderne, komfortabelt hjem på toppen af bakken - herfra er der nemlig udsigt over Lindenborg Ådal, og åbner I op i skoven, kan I skabe udsyn helt ind i skovens hjerte.

Rige muligheder for dyrehold
Dyrehold kan dække over mange ting. Måske vil I gerne have mulighed for heste og ridebane? Eller det kan være I altid har drømt om en tilværelse med får, grise og høns, der render rundt i gårdspladsen? Uanset drømmen, så giver denne grund jer optimale vilkår for at dyrehold kan blive en del af jeres nye hverdag.

En central beliggenhed
Landlig idyl ogåbne vidder er fantastisk - men hvis hverdagen skal hænge sammen, så er det også rart at være tæt på dagligdagens fornødenheder. Det er I heldigvis her. I bil kan Aalborgs midtby nås på en halv time, og en cykelsti leder jer hurtigt til både Støvring og Skørping. Derfor er det let at komme til både skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder samt bibliotek og svømmehal. Skal I pendle på arbejde, så tilgås E45 desuden også på bare 10 minutter.

Skønne udflugtsmål i området
Nærområdet byder på et væld af herlige udflugtsmål. I kan besøger Thingbæk Kalkminers smukke skulpturer eller vandre i Rebilds bølgende bakker - begge destinationer nås på et kvarter. På tyve minutter kan I køre til Store Økssø, der ligger i Rold Skov, og her kan I vandre rundt om søen, tage en dukkert fra badebroen eller fange ørreder til aftensmaden.

Vil I høre mere? Så lad os vise jer mulighederne på denne fabelagtige grund.
 • Bolig 163
 • Kælder 12
 • Grund 19.990
 • Garage 20
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1918 / 1965
Skørping

Byen henvender sig til den aktive familie med bl.a. et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Et yderst naturskønt område ca. 30 km syd for Aalborg.  Endvidere finder du i Skørping Kulturstationen med mange spændende arrangementer og udstillinger og lige ved siden af byens lille hyggelige biograf. Byen ligger op ad Rold Skov og Rebild Bakker med masser af naturløbestier, mountainbikeruter og vandreruter. Der er stier til en af de reneste søer i Nordjylland, nemlig St. Økssø. Nærbanen til Aalborg, gør det hurtigt og nemt at komme til og fra job eller studie, hvis du bor i Skørping By.

Sælger udtaler sig

Her får du alle muligheder for moderne, landlig idyl. Samtidigt er beliggenheden fantastisk. Der er fantastisk natur på hele den store grund, og der er kort til cykelstien til Støvring og Skørping. Hvis man har en drøm om at komme på landet og bygge sit drømmehus, så er det her den perfekte grund.
 

Afstande
 • Indkøb 4,0 km
 • Skolen 5,9 km
 • Skov 0 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Mette Wedfald
Butikschef, ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen